Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâri aprobate în Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Oil Terminal Constanța

ro

21 Jan, 2022 11:47 1114 Marime text
Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Societății Oil Terminal S.A Constanța s-a desfășurat în data de 20.01.2022, orele 10:00, la prima convocare, la sediul societății din strada Caraiman, nr.2.
 
În cadrul ședinței s-a aprobat urmnătoarea hotărâre: 

Art. 1 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/reprezentați, se aprobă încetarea valabilității Hotărârii AGEA nr. 5/12.06.2020 privind constituirea unui parteneriat cu Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE) în vederea implementării proiectului ”Mărirea Capacității de Depozitare în Secția Platforma Sud- Oil Terminal Constanța”.

Art. 2 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/ reprezentați, se aproba împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării.

Art. 3 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/ reprezentați, se aprobă împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanta și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.
 
De asemenea în cadrul ședinței Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din data de 20.01.2022 s-a adoptat următoarea Hotărâre:

Art. 1 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/ reprezentați, se aproba contractarea unui credit de investiții pe termen lung, în valoare de 98.429.274,37 lei (din care TVA 15.715.598,43 lei), pentru construirea unui rezervor de 55.000 mc în S.P. Sud.

Art. 2 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/ reprezentați, se aproba împuternicirea Directorului General, Directorului Financiar, Directorului Dezvoltare, sefului Biroului Juridic Litigii și sefului Biroului Achiziții sau înlocuitorii de drept ai persoanelor împuternicite să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate,  contractul de credit, actele adiționale la acesta, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumutul acordat.

Art. 3 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/ reprezentați, se aproba  împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării.

Art. 4 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/ reprezentați, se aproba  împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanta și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.
Totodată, Adunarea Generală  Extraordinară a Acționarilor din data de 20.01.2022 a adoptat următoarea Hotărâre:

Art. 1 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/ reprezentați, se aproba stabilirea datei de 10.02.2022, că data de înregistrare și a datei de 09.02.2022 că ex-date în conformitate cu prevederile legale.

Art. 2 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/ reprezentați, se aproba  împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării.

Art. 3 Cu 100 % din drepturile de vot ale acționarilor prezenți/ reprezentați, se aproba  împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanta și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii