Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:11 22 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădiniță nouă în localitatea Somova. Cât costă lucrările (document)

ro

25 Sep, 2020 00:00 558 Marime text

 


  • Primăria Comunei Somova, județul Tulcea, construiește o grădinită în comună.
  • Valoarea contractului este de 132.571.593lei.

 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Execuția lucrărilor de construcție grădiniță în localitatea Somova, în cadrul proiectului „Construire Grădiniță cu program normal in localitatea Somova, Comuna Somova, județul Tulcea”".
 

Descrierea contractului

 
Proiectul prevede construirea unei grădinițe, regim înălțime – parter, Sc=391,5 mp, cu patru săli de grupă și spații anexă, (loc de joaca, umbrar, magazie de lemne, centrala termica). Detalii privind construcția clădirii gradiniței și a spațiilor anexă se regăsesc în Proiectul Tehnic nr. 29/2015, elaborat de SC ARTEC SRL. Nota: Lista de dotări din documentatia de proiectare nu face obiectul contractului. Valoarea estimată a contractului este de 1.325.715,93 lei fără TVA, aferentă capitolelor 1.2, 2, 4.1, 4.2, 4.3 și 5.1. Valoarea estimată a contractului nu include suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute (in procent de 9 % din valoarea invesțitiei de bază+cap.1 și 2) precizată în bugetul proiectului (devizul general), acestea putând fi accesate, după caz, în funcție de necesități, prin modificarea contractului în condițiile prevăzute la art.221 din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data-limită de depunere a ofertelor este de 10 zile; Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 5 zile față de data limită de depunere a ofertelor.
 
Descrierea achizitiei publice:

Proiectul prevede Construirea unei grădinițe cu 4 săli de grupă, cu Sc=391,5 mp și spații anexă. Cladirea gradinitei va avea regim de inaltime– parter, structura din zidărie portantă din cărămidă, acoperis cu cu șarpantă în 4 ape, învelitoare din țiglă, insatalii sanitare, electrice, termice.
 
La exterior pereții vor fi placați cu poliestiren de 10cm. Spatiile anexe gradinitei sunt: - Magazia de lemne din zidărie de cărămidă până la cota 2,45 m, apoi încă 60 cm va fi plasă metalșică, pentru ventilarea spațiului. Acoperirea se va face cu șarpantă și invelitoare din țiglă. Ac = 32,50 mp, Au = 26mp. - Chioșcul – umbrar, din lemn acoperit cu tablă colorată., la aceeași culoare cu țigla de pe grădiniță și va avea o banchetă perimetrală în interiorul acestuia. S construită = 7,00mp -cladire Anexă – centrala termica (Construcție pe nivel parter cu o suprafață construită de 20 mp, acoperișul din șarpantă lemn cu învelitoarea din țiglă, echipata cu echipamente specifice unei centrale termice de 30KW cu functionare pe combustibili solizi-lemne In cadrul proiectului mai sunt incluse Racordarea obiectivului la utilități si amenajarea incintei (locul de joacă, alei carosabile și pietonale, imprejmuire; Dotările cu mobilier, precum și dotările locului de joacă și aparatura electronica, vor face obiectul altei proceduri de achiziție.
 
Cheltuielile Diverse și neprevăzute, în procent de 9 % din valoarea investiției de bază+cap.1 si 2, se pot accesa doar în condițiile. art 221 din Legea 98/2016 privind achizițiile publice și nu sunt incluse în valoarea estimată a contractului de lucrări.
  
Data limită pentru depunerea ofertelor este 12.10. 2020, ora 15.00.  
 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

Județul Tulcea Primăria Somova caută parteneri pentru organizarea de evenimente sportive (document)

Oficial! Un tânăr din Tulcea, cercetat pentru viol în Suedia, arestat la Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii