Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Lucrări la sistemul de alimentare cu apă al comunei Somova. Câștigătoare, și o firmă din Eforie Sud (DOCUMENT)

ro

23 Sep, 2023 16:10 962 Marime text
  • Ofertante câștigătoare sunt societățile SC Global Portsʼs Services SRL și SC Vest Instal SRL, contractul fiind în valoare de 7.371.324,81 lei.

Primăria Somova, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de Elaborare PT+DDE, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Suplimentarea debitului de apă pentru sistemul de alimentare cu apă al comunei Somova, județul Tulcea»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.

Ofertante câștigătoare sunt firmele SC Global Portsʼs Services SRL și SC Vest Instal SRL, contractul, în valoare de 7.371.324,81 lei, având data de 21 septembrie 2023.


După cum se arată pe e-licitatie.ro, indicatorii tehnici specifici investiției sunt:


Rețeaua de alimentare cu apă:
- Cămine de branșament complet echipate cu contor cu transmitere radio: 2078 buc.
- realizarea unui foraj pentru captarea apei subterane cu adâncimea de 100.00ml, amplasat la limita estică a incintei bazei sportive;
- echiparea cu pompă submersibilă și instalații hidro-mecanice;
- realizarea conductei de aducțiune care va conecta forajul existent și forajul nou propus, printr-o conductă comună, astfel: înlocuirea conductei existente de la forajul existent, cu conductă din PEHD Pn16 De 110mm L=12.00ml, montarea conductei pentru forajul propus din PEHD Pn16 De110mm L=90.00ml, conectarea celor două conducte într-o conductă comună din PEHD Pn16 De140mm L=3,678.00ml;
- realizarea unei subtraversări a Drumului Național 22;
- realizarea căminelor de branșament echipate cu contor cu citire la distanță pentru toate gospodăriile publice și private de la nivelul Comunei Somova - 2.078,00 buc;
- înlocuirea gardului ce asigură protecția sanitară pentru gospodăria de apă din satul Mineri pe o lungime de L=168,50ml (amplasarea noului gard de împrejmuire se va realiza pe același traseu).
 

Despre SC Global Portsʼs Services SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 22 septembrie 2023, firma Global Portsʼs Services SRL a fost înființată în anul 2001, adresa sediului social este la Eforie Sud, în județul Constanța, iar obiectul de activitate este „Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide“.

În SC Global Portsʼs Services SRL asociat unic este Marius Costel Dabija, iar calitatea de administrator o deține Eugen Adrian Dabija.

În 2022, SC Global Portsʼs Services SRL a avut o cifră de afaceri de 22.655.754 lei, un profit de 550.266 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 51.


Platforma termene.ro informează că SC Global Portsʼs Services SRL are 20 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 

Despre SC Vest Instal SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 20 septembrie 2023, firma Vest Instal SRL a fost înființată în anul 2006, adresa sediului social este în municipiul Călărași, iar obiectul de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.

În SC Vest Instal SRL asociați sunt Valentin Dima (cu 52.380952%) și Cristian Alecsandru Stancu (cu 47.619048%), primul având și calitatea de administrator.

În 2022, SC Vest Instal SRL a avut o cifră de afaceri de 5.503.116 lei, un profit de 1.460.112 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 16.


Platforma termene.ro informează că SC Vest Instal SRL are în jur de 330 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța



Citește și:

Iluminatul public din Somova, județul Tulcea, va fi modernizat (DOCUMENT)

Licitații Constanța
Primăria Istria a bătut palma cu Vest Instal SRL și cu Global Ports's Services SRL, controlată în trecut de Mircea Marcu, fostul șef al APMC (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii