Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădinița din Negru Vodă, județul Constanța se modernizează. Licitație pentru creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

ro

24 Mar, 2024 10:14 614 Marime text
foto: freepick.com
Primăria Negru Vodă, județul Constanța a lansat un anunț de participare la licitație privind  roiectarea, asistența tehnică și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții "Creșterea eficienței energetice imobil Grădinița orasul Negru Vodă, județ Constanța", finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, C10/I.3.

Valoarea estimată este 1.136.744.73 lei.

Potrivit anunțului, este vorba despre servicii de proiectare faza DTAC/PT/DE/CS, asistență tehnică din partea proiectantului și executie lucrări în cadrul proiectului: ”Creșterea eficienței energetice imobil Grădiniță orașul Negru Vodă, județ Constanța”, finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local , I.3 - Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, conform documentației tehnice atașate.

Notă: Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile. Termenul limită în care autoritatea contractantă va răspunde tuturor solicitărilor de clarificări/ informații suplimentare, în măsura în care solicitările de clarificări sau informațiile suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anunțul de participare simplificat, este a 7-a zi inainte de data limită de depunere a ofertelor, conf.art.160 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr.98/2016, cu modificările și completările ulterioare).


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante implicat în procedura de atribuire sunt: Petre Urziceanu- primar, Casuneanu Marian–Viceprimar, Marin Nicoleta–Sef Serviciu economic, Bujor Cosmin–secretar, Carauleanu Eugen–consilier local, Corbu Elena–consilier local, Ganescu Daniela–consilier local, Stoienciu Alexandru–consilier local, Mihai Lenuta – consilier local, Mucenic Simona–consilier local, Nicolin Ion–consilier local, Nita Mihai Cosmin–consilier local, Penea Adrian–consilier local, Petcu Iane–consilier local, Stefan Petre–consilier local, Spiridon Eduard Vasile-consilier local, Ganescu Nicoleta Daniela–consilier local.

- comisia de evaluare: Ana Sencu, Șerban Oana Elena, Alina-Mariana Chihaia, Cristea Paul, Necula Cristian, membri de rezerva in comisia de evaluare: Tudorașcu Claudia Mirela, Drăniceanu Mihaela Cornelia.


Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 09.04.2024, ora 15:00.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


În secțiunea Documente puteți consulta anunțul integral. 
Citește și:

Primăria Negru Vodă, județul Constanța lansează licitație pentru renovarea energetică a clădirii primăriei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii