Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Slabu, unul dintre locotenenţii lui Vlad Ţepeş

ro

23 Jan, 2012 00:00 2791 Marime text

cap_9.jpgÎn cadrul primului Congres al Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute la Palatul Parlamentului, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a formaţiunii politice, Gheorghe Slabu, a fost ales vicepreşedinte la nivel central.

Funcţia i-a revenit ca urmare a meritelor echipei constănţene, care în doar câteva luni a reuşit să pună pe picioare mai multe filiale din teritoriu. Potrivit lui Slabu, PP-DD Constanţa are peste 10.000 de membri. La primul congres al Partidului Poporului, organizat la Palatul Parlamentului, Dan Diaconescu a acuzat de-a valma întreaga clasă politică. Congresul a părut mai degrabă un început de campanie electorală. Diaconescu le-a spus celor prezenţi la Congresul PP-DD că, „cel mai probabil, până acum toată lumea a înţeles că această nouă formaţiune este şansa României pentru schimbare". În timpul lucrărilor, Diaconescu a încercat mobilizarea organizaţiilor prezente proclamându-se Vlad Ţepeş al anului 2012.

ppdd_-_Gica_Slabu_2.jpg
Organizaţia Constanţa a fost reprezentată de o delegaţie formată din 25 de persoane, care au fost desemnate în cadrul Adunării Generale de alegeri de la nivel judeţean.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • penibil 23 Jan, 2012 07:59 pe acest individ il vedeam aproape zilnic in limuzina lui alba inconjurat de "oameni de afaceri de succes" stand toata ziua prin banurile din centrul orasului. cat de penibil sa fi oare? ATAT DE PENIBIL!