Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gest, în premieră Marcel Vela a cerut iertare în numele Ministerului de Interne pentru acțiunile împotriva poporului din 1989

ro

21 Dec, 2019 13:55 3173 Marime text
Ministrul de Interne, Marcel Vela, face un gest în premieră și cere iertare românilor, la 30 de ani de la Revoluție. Vela a cerut iertare în numele Ministerului de Interne pentru acțiunile împotriva poporului, în 1989.

„Este un moment foarte important pentru mine să fiu, ca Ministru de Interne, în fața fostei miliții din Caransebeș, în care noi toți puteam să fim impușcați acum 30 de ani de niște milițieni inconștienți.
Indiferent de încadrările penale și de pedepsele pronunțate de justiție cu privire la faptele lor, aici a curs sânge și s-a murit pentru libertate.
Din acest motiv, în numele tuturor polițiștilor  onești și patrioți din Minister, o instituție care este și va fi în slujba poporului, îmi cer scuze tuturor românilor pentru greșelile unor indivizi care nu au facut cinste de-a lungul timpului acestui minister, inclusiv în Revoluția din Decembrie 1989.
Pentru a face o Lume mai bună trebuie să închidem greșelile trecutului și să construim împreună un viitor normal și frumos pentru România!”, a declarat Vela.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii