Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda Națională de Mediu. O firmă din Corbu, județul Constanța „deversa ape fecaloid-menajere, neepurate, pe terenurile învecinate”

ro

01 Aug, 2023 10:05 958 Marime text


„Garda Națională de Mediu amendează cu 75.000 lei o societate care a confundat „Biosfera Delta Dunării” cu propria hazna”, scrie Garda de Mediu.

În data de 31.07.2023, comisari din cadrul Comisariatului General al Gărzii Naţionale de Mediu au efectuat o acţiune de inspecţie şi control la un operator economic din satul Vadu, comuna Corbu din judeţul Constanţa.

„În urma verificărilor, comisarii GNM au constatat că operatorul economic deţinea o instalaţie improvizată cu ajutorul căreia deversa ape fecaloid-menajere, neepurate, pe terenurile învecinate”, au transmis cei de la Garde de Mediu.

 
Societatea a fost sancţionata cu amendă contravenţionala în valoare de 75.000 lei şi s-au dispus măsuri imediate privind dezafectarea instalaţiei precum şi curăţarea zonelor afectate.

Atragem atenţia şi pe această cale ca pentru astfel de încălcări ale normelor de protecţia mediului comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au toleranţă zero şi vor aplica sancţiunile maxime prevăzute de lege.

Citește și:

Garda Națională de Mediu Acțiune amplă pe litoral. Prima zi de control s-a lăsat cu mai multe amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii