Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă „Ultima zi din cei peste 25 de ani în slujba de străjer al țării!”

ro

29 Aug, 2023 14:58 834 Marime text
Sursă foto: Garda de Coastă
  • Agent șef principal de poliție Chințoi Ștefan, polițist de frontieră în cadrul Gărzii de Coastă, desfășoară astăzi, 29 august 2023, ultima misiune operativă de supraveghere a frontierei de stat, transmite o postare pe Facebook din partea Gărzii de Coastă.
 
Agent șef principal de poliție Chințoi Ștefan, polițist de frontieră în cadrul Gărzii de Coastă, desfășoară astăzi, 29 august 2023, ultima misiune operativă de supraveghere a frontierei de stat, transmite o postare pe Facebook din partea Gărzii de Coastă.
 
Polițistul și-a desfășurat activitatea în structuri operative ale Poliției de Frontieră, fiind luptător de intervenție și sprijin operativ, dar și scafandru profesionist, cu rezultate remarcabile în întreaga carieră.
 
A ales în ultima zi de activitate, să dăruiască unei familii din zona de frontieră, pe care a străbătut-o ani la rând, haine și produse alimentare, în semn de respect pentru jurământul depus în a-și proteja semenii.
Familist convins, căsătorit, tată a trei copii, Fane, așa cum îi spun colegii și prietenii, va lăsa haina și bocancii de „fâșie” deoparte, dar și costumul de scafandru, pentru a petrece mai mult timp cu familia.
 

„Cealaltă familie, căreia i-a fost fidel și căreia i-a dedicat timp de un sfert de veac, îi mulțumește pentru contribuția adusă acestei instituții și îi dorește multă sănătate!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Județul Tulcea: Șapte exemplare vii de sturion, redate mediului natural de polițiștii de frontieră (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii