Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Șapte exemplare vii de sturion, redate mediului natural de polițiștii de frontieră (VIDEO)

ro

29 Aug, 2023 12:39 863 Marime text
Sursă foto: Garda de Mediu
  • În data de 28 august 2023, poliţiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, împreună cu reprezentați ARBDD, desfășurând o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării, au descoperit în zona insulei Sahalin, înșiruiri de plase în lungime totală de 320 metri cu o captură de 7 exemplare de sturion, în stare vie.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu reprezentanți ARBDD, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol Rezervația Biosferei Delta Dunării, ocazie cu care au descoperit 320 metri de plase de pescuit și șapte exemplare de sturion capturate în ele, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.
 
În data de 28 august 2023, poliţiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, împreună cu reprezentați ARBDD, desfășurând o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării, au descoperit în zona insulei Sahalin, înșiruiri de plase în lungime totală de 320 metri cu o captură de 7 exemplare de sturion, în stare vie.
         
Peștele a fost redat mediului natural, iar plasele tip ohane, în valoare de 2.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Butelii cu gaze fluorurate cu efect de seră, depistate într-un container sosit în Portul Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii