Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea nu a fost afectat de protestul transportatorilor

ro

17 Jan, 2024 21:34 694 Marime text
Sursa foto: Poliția de Frontieră



 
  • Ca urmare a protestului agricultorilor și transportatorilor de pe comunicația Șoseaua Portului, ce face legătura între P.T.F. Isaccea și E 87, traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea nu a fost afectat și se desfășoară în condiții normale, potrivit unui comunicat din partea Gărzii de Coastă.
 
La fața locului acționează în sistem integrat efective ale Poliției Române,  Jandarmeriei Române și Poliției de Frontieră pentru gestionarea traficului rutier, asigurarea ordinii și liniștii publice si siguranța cetățenilor.
 

„În acest moment, conform aplicației Traficonline de pe site-ul Poliției de Frontieră Române www.politiadefrontiera.ro, traficul de persoane și autoturisme prin PTF Isaccea înregistrează 10 minute de așteptare pentru persoane și autoturisme, pe ambele sensuri de circulație”, transmite sursa citată.

 

„În continuare recomandăm tuturor persoanelor să respecte recomandările forțelor de ordine pentru soluționarea oricăror situații, în mod optim și în cel mai scurt timp”, mai arată comunicatul.


Citește și
Medicii de familie din județul Tulcea se pregătesc de protest
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii