Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă cumpără servicii de întreținere a echipamentului de securitate (document)

ro

11 Aug, 2020 00:00 1685 Marime text
  • Garda de Coastă organizează licitație publică pentru a cumpăra servicii de reparare și de întreținere a echipamentului de securitate.

Garda de Coastă organizează licitație publică pentru a încheia un contract de furnizare servicii de reparare și de întreținere a echipamentului de securitate. Valoarea estimată a contractului este de 1.500 lei.
 

Descrierea contractului

 
Garda de Coastă intenționeaza să achiziționeze un serviciu de reparație sistem de alarmare.

Condiții referitoare la contract: Prestarea se va face la sediul Gărzii de Coastă din Aleea Zmeurei, nr.3, Constanța, în termen de 5 zile, fără costuri suplimentare, după primirea unei comenzi scrise din partea autorității contractante. Plata se va efectua cu OP în maxim 30 de zile dupa primirea facturii și recepția produselor.

Conditii de participare: Ofertele vor fi transmise prin e-mail la adresa achizitii.gardadecoasta@igpf.ro în termenul prevazut mai jos și vor avea o valabilitate de 60 de zile de la data transmiterii. Se va accepta depunerea unei singure oferte pentru fiecare agent economic, până la termenul limită prevăzut.
 
Lista persoanelor cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante: Cicu Laurentiu Cristian – director, Guiu Bogdan Adrian - director adjunct, Motoi Gheorghe Dan - serviciul logistic, Baran Simona - contabil şef, Dinu Costel - marketing-achiziţii, Culea George Adrian – juridic, Ianul Elena – tehnic.

Ofertele vor fi trimise până la data de 12 august 2020, ora 16.00.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citește și:
 
Garda de Coastă, chemată la judecată de mai mulți polițiști. Prima decizie, favorabilă oamenilor legii

Garda de Coastă Au fost confiscate accesorii auto susceptibile a fi contrafăcute, iar un autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit la Mangalia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii