Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Constanța Călătoria unui cetățean georgian s-a întrerupt neașteptat. Iată de ce

ro

30 Oct, 2023 11:51 747 Marime text
Foto cu rol ilustrativ





Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat într-un autovehicul, un cetățean georgian pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către autoritătile austriece. 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat într-un autovehicul, un cetățean georgian pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către autoritătile austriece, precizează un comunicat din partea Gărzii de Coastă Constanța.

În data de 29.10.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud-Agigea au efectuat controlul asupra unui autocamion în care se aflau două persoane, una dintre ele fiind cetățean georgian, pasager, în vârstă de 54 de ani, conform Gărzii de Coastă.
 

„Astfel, în urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către autoritățile austriece, pentru infracțiuni cu violență”, a precizat sursa.


Ca urmare a celor constatate, a fost luată măsura întreruperii călătoriei persoanei respective, care a fost predată unei echipe din cadrul IPJ Constanţa.

Citește și
Peste 2.600 de jucării contrafăcute, depistate în Portul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii