Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:15 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul social-democrat Iancu-Tiberiu Roșu a rămas unic asociat în Predilect Pro SRL

ro

06 Jul, 2022 00:00 509 Marime text
  • Asociații societății Predilect Pro SRL, Iancu-Tiberiu Roșu și Mihai-Bogdan Roșu au decis retragerea din societate a celui de-al doilea asociat
  • Astfel, Iancu-Tiberiu Roșu devine asociat unic, cu 120 părţi sociale a câte 10 lei fiecare parte socială şi 100% participare
  • Tiberiu Roşu obţinuse, în urma alegerilor locale din 5 iunie 2016 , un mandat de consilier judeţean din partea PSD
  • La nici o lună de la câştigarea mandatului, Roşu a renunţat la funcţie din cauza unui dosar penal în care este cercetat pentru „refuzul sau sustragerea de la prevelevarea de probe biologice“
  • PSD l-a retras de pe lista consilierilor județeni pe 22 iunie 2016
 

Asociații societății Predilect Pro SRL, Iancu-Tiberiu Roșu și Mihai-Bogdan Roșu au decis retragerea din societate a celui de-al doilea asociat.
 
Astfel, Mihai-Bogdan Roșu și-a cesionat cele 6 părți sociale către Iancu – Tiberiu Roșu la valoarea nominală iar Tiberiu Roșu devine asociat unic, cu 120 părţi sociale a câte 10 lei fiecare parte socială şi 100% participare.
 
SC Predilect Pro SRL este o societate comercială cu sediul social în Constanţa. Firma se ocupă de comisionare vamală, manipulare, depozitare şi transport marfă, în Portul Constanţa, Portul Constaţa Sud Agigea, Zona Liberă Curtici şi Baia Mare, după cum apare în descrierea de pe site-ul oficial.
 
Hotărârea a fost publicatî în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2765 din data de 30.06.2022.
 
Vă reamintim, Iancu  - Tiberiu Roşu obţinuse, în urma alegerilor locale din 5 iunie 2016 , un mandat de consilier judeţean din partea PSD.
 
La nici o lună de la câştigarea mandatului, Roşu a renunţat la funcţie din cauza unui dosar penal în care este cercetat pentru „refuzul sau sustragerea de la prevelevarea de probe biologice“.
 
PSD l-a retras de pe lista consilierilor județeni pe 22 iunie 2016,  având în vedere înregistrarea unui dosar penal la Judecătoria Constanţa şi pentru a nu aduce un prejudiciu de imagine Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa.
 
Roşu a depus la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa Declaraţia de renunţare la mandatul de consilier Judeţean.
 
Tiberiu Roşu mai apare ca asociat şi în cadrul SC Predilect Logistic SRL cu sediul în Constanţa.

Citeşte şi:


Roşu Iancu Tiberiu a renunțat la mandatul de consilier Judeţean PSD în CJ Constanţa, din cauza unui dosar penal Preocupările unui ex-consilier judeţean PSD? Tiberiu Roşu Iancu, cu BMW X5 noaptea, la Poarta 7 din Portul Constanţa Renunţările se ţin scai: După mandatul de consilier judeţean, Tiberiu Iancu Roşu „cedează“ şi funcţia de administrator

Modificări în firma fostului consilier judeţean PSD Tiberiu Roşu
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii