Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:23 16 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma fostului consilier judeţean PSD Tiberiu Roşu

ro

04 Oct, 2016 22:23 1515 Marime text
SC Predilect Pro SRL este o societate comercială cu sediul social în Constanţa. Firma se ocupă de comisionare vamală, manipulare, depozitare şi transport marfă, în Portul Constanţa, Portul Constaţa Sud Agigea, Zona Liberă Curtici şi Baia Mare, după cum apare în descrierea de pe site-ul oficial.

Conform unei postări din Monitorul Oficial, cei şase asociaţi persoane fizice au decis majorarea cu 100 de lei a capitalului social, care acum a ajuns la 1.200 de lei. Acesta este împărţit în 120 de părţi sociale a câte 10 lei şi este deţinut astfel:

Iancu Tiberiu Roşu (administrator al firmei) deţine suma de 1.000 de lei 100 de părţi sociale = 83,30% participare la profit şi pierderi.
Mihai Bogdan Roşu deţine suma de 200 de lei 20 de părţi sociale = 16,70% participare la profit şi pierderi.

Astfel, din anunţul publicat în Monitorul Oficial rezultă că din firmă dispar asociaţii Petra Chircă, Ionela Aldea, Cătălina Chircă şi Ciprian Chircă. Acesta din urmă apare la Registrul Comerţului ca administrator al SC Predilect Pro SRL, alături de Tiberiu Roşu, deşi nu deţine nicio cotă de partipaţie în cadrul societăţii.

Firma unui fost consilier judeţean

Tiberiu Roşu obţinuse, în urma alegerilor locale din 5 iunie, un mandat de consilier judeţean din partea PSD. La nici o lună de la câştigarea mandatului, Roşu a renunţat la funcţie din cauza unui dosar penal în care este cercetat pentru „refuzul sau sustragerea de la prevelevarea de probe biologice“. Mai concret, Roşu ar fi refuzat să sufle în etilotest după ce a fost oprit în trafic, iar poliţiştii ar fi suspectat că s-a urcat la volan băut.

Conform Registrului Comerţului, Tiberiu Roşu mai apare ca asociat şi în cadrul SC Predilect Logistic SRL, firmă cu acelaşi obiect de activitate şi sediu social ca şi SC Predilect Pro SRL.

Mihai Bogdan Roşu mai are însă la Registrul Comerţului ca asociat atât în cadrul SC Predilect Pro SRL şi Predilect Logistic SRL, dar şi în cadrul altor două societăţi comerciale: SC Hamm District SRL şi  Daromis.ro SRL, ambele cu sediul în Constanţa.

Citeşte şi...

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii