Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul sediu al Colegiului Vasile Pârvan se transformă în sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța (DOCUMENTE)

ro

29 Nov, 2021 00:00 3997 Marime text
  • Primăria Constanța organizează licitație pentru elaborare documentație tehnico-economică a obiectivului de investiții “Reabilitare, modernizare și dotare clădire pregătire fizică, vestiare – sală sport”
  • Valoarea estimată fără TVA este de 111.000 lei
  • Locația unde va avea loc  investiția este situată pe strada Industrială nr.7, în imobilul fostului Colegiu Tehnic Vasile Pârvan
  • Ministerul Educației și Cercetării a emis anul trecut un aviz prin care și-a dat acordul pentru schimbarea destinației clădirii din spațiu de învățământ pe o perioadă de 10 ani
  • Prin proiectul de reabilitare, noul imobil va dispune de spații inclusiv de o sală de sport pentru pregătire fizică
 
 
Primăria Constanța organizează licitație pentru elaborare documentație tehnico-economică a obiectivului de investiții “Reabilitare, modernizare și dotare clădire pregătire fizică, vestiare – sală sport”(DALI, PT, DTAC, studii, expertize, documentații avize, asistență tehnică din partea proiectantului, altele).
 
Valoarea estimată fără TVA este de 111.000 lei.

Oferta va fi întocmită în conformitate cu toate cerințele caietului de sarcini, vezi secțiunea „documente”.

Durata contractului este de  24 luni cu posibilitatea prelungirii cu acordul părților, funcție de durata de execuție a lucrărilor.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta cu respectarea specificațiilor din prezentul anunț și din documentația anexată, pe adresa de e-mail: diana.zaharia@primaria-constanta.ro.
 
Potrivit caietului de sarcini locația unde se pregătește investiția este situată pe strada Industrială nr.7, în imobilul fostului Colegiu Tehnic Vasile Pârvan, clădirea se află în lista bunurilor care aparțin domeniului public al municipalității.

Totodată, Ministerul Educației și Cercetării a emis anul trecut un aviz prin care și-a dat acordul pentru schimbarea destinației clădirii din spațiu de învățământ în viitor sediu al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, pe o perioadă de 10 ani.
 
Prin proiectul de reabilitare, noul imobil va dispune de spații inclusiv de o sală de sport pentru pregătire fizică.
 
Imobilul existent datează din perioada 1974 – 1982 și nu a beneficiat de lucrări de reabilitare sau modernizare.

Vă reamintim, Consiliului Local Constanța a aprobat în 2018, fuziunea prin absorbție a Colegiului Tehnic ”Vasile Pârvan” cu Liceul Tehnologic ”Gheorghe Duca” astfel, din anul școlar 20018-2019, Colegiul Tehnic ”Vasile Pârvan” nu mai există în rețeaua școlară constănțeană.

Întrucât Colegiului Tehnic ”Vasile Pârvan” deținea în structura sa Școala nr. 19 și Gradinița nr. 34, odată cu desființarea sa, cele două instituții au trecut în structura Școlii Gimnaziale nr. 40 ”Aurel Vlaicu”.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Iată ce schimbări aduce desființarea Colegiului „Vasile Pârvan“!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii