Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forțele Navale Române Elevii militari, în stagiu de practică la navele militare

ro

16 Jun, 2021 10:35 1697 Marime text

  • Chiar și în condițiile restricțiilor și limitărilor impuse de pandemia de coronavirus, Statul Major al Forțelor Navale și Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale depun toate eforturile necesare pentru desfășurarea optimă a instruirii fiecărei noi promoții de maiștri militari de marină.
Elevii din anul al II-lea de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale desfășoară, în perioada 14 iunie - 14 iulie, stagiul de practică la unități de nave din porturile militare Constanța, Mangalia, Tulcea și Brăila.

În funcție de specialitățile studiate în cei doi ani de școală, elevii militari sunt repartizați la posturile de luptă, sub îndrumarea personalului militar specializat, pentru a-și pune în aplicare cunoștințele.

Stagiul de practică la bordul navelor militare reprezintă penultima treaptă pe care viitorii tehnicieni militari o au de parcurs înainte de examenul de certificare profesională și, firește, de absolvire.

Chiar și în condițiile restricțiilor și limitărilor impuse de pandemia de coronavirus, Statul Major al Forțelor Navale și Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale depun toate eforturile necesare pentru desfășurarea optimă a instruirii fiecărei noi promoții de maiștri militari de marină.

Sursa foto: Facebook/ Forțele Navale Române
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii