Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cîţu Zero toleranţă faţă de falsificarea certificatelor de vaccinare (video)

ro

02 Sep, 2021 15:57 1268 Marime text

 
  • Premierul Florin Cîţu a anunţat, astăzi, "zero toleranţă" faţă de cazurile de falsificare a certificatelor de vaccinare.

El a subliniat că trebuie verificat fiecare caz de falsificare a certificatelor de vaccinare.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei videoconferinţe cu prefecţii şi cu reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică, la care participă şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.
 

Trebuie să verificăm fiecare caz de falsificare a certificatelor de vaccinare. Au fost câteva situaţii şi de aceea trebuie să vă implicaţi direct. Ştiu foarte bine că aţi avut câteva acţiuni. Ştiu de exemplu că azi a fost o acţiune în care au avut loc percheziţii în judeţul Dâmboviţa. Aveţi şi alte cazuri în lucru. Vă felicit pentru acţiunea de astăzi. E foarte important ca oamenii să ştie că avem toleranţă zero pentru cei care falsifică certificate de vaccinare. Cine falsifică un certificat de vaccinare pune în pericol viaţa altei persoane. Este important să stopăm astfel de situaţii şi orice resurse, oricâte aveţi nevoie, trebuie să spuneţi, dar trebuie să oprim aceste reţele imediat, a spus Cîţu.








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii