Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cîțu Pot avea loc concerte înainte de 1 august

ro

17 May, 2021 21:46 1208 Marime text
  • Premierul Florin Cîțu a informat că a discutat cu organizatorii festivalurilor despre posibilitatea desfășurării acestor evenimente, vara aceasta.
Premierul Florin Cîțu a precizat luni că ar fi posibilă organizarea evenimentelor, inclusiv concerte, însă despre festivaluri mari, precum Untold sau Neversea, nu se poate vorbi până la 1 august.

„Până acum vorbeam de 1 august - acum am putea să avem evenimente, chiar şi concerte înainte de 1 august. Vorbim de 1 iunie, 1 iulie. Deci cred că lucrurile arată mai bine decât arătau acum două săptămâni, din acest punct de vedere", a declarat premierul Florin Cîțu.


El a spus că a discutat cu organizatorii festivalurilor despre posibilitatea desfășurării acestor evenimente, vara aceasta.

„Noi vorbeam de acele festivaluri după 1 august. Deci toată discuţia pe care am avut-o de fiecare dată cu organizatorii a fost că vom avea aceste festivaluri după 1 august. În acest moment vorbim de tipuri de concerte, ce se poate face până la 1 august şi acestea sunt condiţiile pe care le-am luat în calcul până la 1 august. După 1 august sper să discutăm de alte evenimente.

Eu am spus din primul moment, şi când am discutat la Cluj şi când am discutat pe litoral şi erau acolo reprezentanţii celor de la Untold, că putem să vorbim de evenimente mari - şi Nervesea şi Untold - după 1 august", a informat premierul.

Sursă foto: Facebook.com / Florin Cîțu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii