Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Cîțu „Atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina nu vor rămâne nepedepsite “

ro

28 Apr, 2022 16:28 1444 Marime text
Președintele Senatului, Florin Cîțu și președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky. Foto: Facebook/Florin CîțuPreşedintele Senatului, Florin Cîţu consideră că „atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina nu vor rămâne nepedepsite de comunitatea internațională“. 

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Florin Cîțu menționează că președintele Rusiei, Vladimir Putin este un criminal de război și nu va rămâne nepedepsit. 
 

„Atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina nu vor rămâne nepedepsite de comunitatea internațională. Nici Putin. Este un criminal de război.

România a contribuit activ la proiectarea, adoptarea și implementarea tuturor sancțiunilor UE împotriva Rusiei. Dar asta nu este suficient! Doar o blocadă totală va opri Rusia. Comerțul cu Rusia trebuie oprit.

Am transmis toate acestea în cadrul Congresului autorităților locale și regionale condus de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. A fost prima lor ședință după începerea războiului și a avut ca temă planul de reconstrucție a Ucrainei. Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, și Charles Michel, președintele Consiliului European, au fost prezenți în format online, la acest congres“ - a menționat președintele Senatului, Florin Cîțu. .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii