Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:56 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmele Comat Service SA şi Comat Arhivă SRL, dizolvate şi radiate

ro

15 May, 2020 00:00 692 Marime text

Adunarea generală ordinară a acţionarilor Comat Constanţa SA, reunită Ia 08.04.2020, Ia sediul societăţii, a aprobat, în calitate de acţionar, dizolvarea şi radierea societăţii Comat Service SA, cu sediul în Constanţa, strada Interioară nr. 3. De asmenea, Lascu Nicolae, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie, a fost împuternict să participe şi semneze procesul-verbal pentru AGA de la Comat Service SA. Adunarea generală ordinară a acţionarilor împutemiceşte pe Ciurea Sergiu Constantin să semneze prezenta hotărâre, semătura acestuia fiind opozabilă tuturor acţionarilor. Adunarea generală ordinară a acţionarilor împuternice pe Drăgan Luminiţa Adina-consilier juridic să îndeplinească formalităţile de publicitate şi înregistrare a prezentei hotărâri Ia Oficiul Registrului Comerţului. Hotărârea nr. 3 din 08.04.2020 a adunării generale ordinare a acţionarilor Comat Constanţa SA a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 

Funcţia de manager Comat Constanţa SA, Sucursala Medgidia, desfiinţată

Adunarea generală ordinară a acţionarilor Comat Constanţa SA reunită la 08.04.2020, la sediul societăţii, a arpobat desfiinţarea funcţiei de manager sucursală Comat Constanţa SA, Sucursala Medgidia, şi retragerea lui Mărgean Costică, din calitatea de conductor sucursală şi funcţia de manager sucursală. Adunarea generală ordinară a acţionarilor împutemiceşte pe Ciurea Sergiu Constantin să semneze hotărârea, semnătura acestuia fiind opozabilă tuturor acţionarilor. Adunarea generală ordinară a acţionarilor împuterniceşte pe Drăgan Luminiţa Adina-consilier juridic, să îndeplinească formalităţile de publicitate şi înregistrare a prezentei hotărâri la Oficiul Registrului Comerţului. De asemenea, în Monitorul Oficial al României a fost publicaă în horărârea nr. 4 din 08.04.2020 a adunarii generale ordinare a acţionarilor Comat Constanţa SA.
 

O altă decizie aprobată de Comat Constanţa SA

Nu în ultimul rând, în Monitorul Oficial al României a fost publicată şi hotărârea nr. 2 din 08.04.2020 a adunării generale ordinare a acţionarilor societăţii Comat Constanţa SA. Adunarea generală ordinară a acţionarilor Comat Constanţa SA reunită la 08.04.2020, la sediul societăţii a hotărât aprobarea în calitate de asociat, dizolvarea şi radierea societăţii Comat Arhivă SRL, cu sediul in Constanţa Strada Interioara nr. 3. Lascu Nicolae, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie, a fost împuternicit să semneze hotărârea şi procesul-verbal pentru AGA de la Comat Arhiva SRL. Adunarea generală ordinară a acţionarilor împuterniceşte pe Ciurea Sergiu Constantin să semneze prezenta hotărâre, semnatura acestuia find opozabilă tuturor acţionarilor. Adunarea generală ordinară a acţionarilor împuterniceşte pe Drăgan Luminiţa Adina, consilier juridic, să îndeplinească formalităţile de publicitate şi înregistrare a prezentei hotări la Oficiul Registrului Comerţului.


Comat Constanța SA, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 1991, Comat Constanța SA are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 956.300 de lei, integral vărsat, este compus din 9.563 de acțiuni din care: 6.409 acțiuni nominative, 3.154 de acțiuni la purtător. Valoarea unei acțiuni este de 100 de lei. Acționari persoane fizice sunt: Drăgan Luminița Adina, cu 1,7568% din capitalul social, Mărgean Costică, 1,7149% din capitalul social, Ciurea Sergiu Constantin, cu 9,725% din capitalul social, Ciurea Gheorghe, cu 33,5564% din capitalul social, listă acționari persoane fizice, cu 53,2469% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: Ciurea Sergiu-Constantin - președinte CA, Dede Levent - membru CA, Ivan Vasile - membru CA, Dede Levent - director executiv. Cenzorii societății sunt: Dede Handan, Cvas Paula, Ivan Vasile, Ștefan Fănica. Comat Constanța SA se ocupă de comerțul cu ridicata al metalelor și minereurilor metalice. În anul fiscal 2016, societatea cu 29 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 3.215.635 de lei și o pierdere de 1.018.268 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea a avut 17 salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 904.368 de lei și un profit de 6.775 de lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 12 salariați, cifră de afaceri de 1.009.545 de lei și un profit de 241.706 lei.


Citeşte şi:

Sucursala Comat Medgidia se închide. Ce se mai află pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor societăţii de la malul mării

Nicolae Lascu, ales administrator al Comat Constanța SA
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii