Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii societății Comat Constanța SA, întruniți în adunarea generală ordinară. Ce decizii au luat

ro

27 Jul, 2021 18:33 1869 Marime text
 
  • Adunarea generală ordinară a acționarilor Comat Constanța SA s-a reunit în data de 27.04.2021, la sediul societății, în conformitate cu prevederile Legii  31/1990, republicară și modificată, și cu prevederile art. 15 și 19 din Actul constitutiv.
 
Adunarea a aprobat situațiile financiare pentru anul 2020, după aprobarea raportului consiliului de administrație și a raportului auditorului privind exercițiul financiar 2020 și aprobă modul de repartizare a rezultatului financiar.
 
Totodată, a fost aprobată descărcarea de gestiue a consiliului de administrație pentru exercițiul financiar 2020.
 
Mai mult, Adunarea a aprobat scoaterea din funcțiune și vânzare a unor active și mijloace fixe și a aprobat programul de lucrări, reparații, dezvoltare-investiții e anul 2021.
 
Totodată, a fost aprobat proiectul de BVC și a fost aprobat Regulamentul Financiar al cheltuielilor societății pe anul 2021.

Adunarea generală a aprobat abilitarea consiliului de administrației să reprezinte legal societatea pentru a perfecta toate documentele bancare, cererile și contractele, actele adiționale la contracte necesare bunei desfășurări a activității. Mai mult, a aprobat împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație să reprezinte legal societatea pentru a decide cu puteri depline și de a semna toate documentele bancare, cererile, contracte de credit, contracte de garanție, acte adiționale la contracte necesare bunei desfășurări a activității societății și aprobă vânzarea de active și terenuri ale societății aflate la sediul din Constanța; se aprobă abilitarea și împuternicirea lui Ciurea Sergiu Constantin să negocieze, semneze și perfecteze actele necesare vânzărilor.
 
Adunarea generală ordinară a acționarilor împuternicește pe Ciurea Sergiu Constantin să semneze hotărârea și procesul verbal, semnătura acestuia fiind opozabilă tuturor acționarilor.
 
Adunarea generală ordinară a acționarilor împuternicește pe Drăgan Luminița Adina să îndeplinească formalități de Publicitate și înregistrare a prezentei hotărâri la ORC Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii