Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Nicolae Bucovală își deschide o firmă nouă!

ro

20 Mar, 2024 10:17 655 Marime text
În Monitorul Oficial al României, pe 14 martie 2024, s-a  dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei BBB Balneo Spa SRL.
 
Sediul social este în loc. Eforie Nord, oraşul Eforie, Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 39-43, Construcţia - C1 - Hotel, Restaurant, corp de legatură Meduza.
 
Domeniul principal de activitate este grupa CAEN: 551 - Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare;
 
Capitalul social este de 10.000 lei, integral vărsat, iar fondator este Parthis – S.R.L., cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, administrator fiind Bucovală Nicolae.
 
Parthis SRL
 
Firma este fondată în anul 1992, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 79 de salariați, o cifră de afaceri de 43 milioane lei și un profit de 9,1 milioane lei. Sediul social este pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 185 din Constanța. Asociat unic este Elena Bucovală, iar administratori sunt Elena Bucovală și Nicolae S. Bucovală.
 
 
Nicolae Bucovală a investit milioane de euro în cumpărarea şi modernizarea complexului hotelier „Steaua de Mare”, din Eforie Nord, deține și Complex Pajura, din staţiunea Venus, cumpărat în 2014 prin SC Hotel Cupidon SA, cu sediul în Saturn. Nicolae Bucovală este președintele Asociaţiei Patronale Mamaia.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
 
 Președintele Asociaţiei Patronale Mamaia își face curățenie în afacerile din sudul litoralului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii