Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Global Building Investment SA a devenit societate cu răspundere limitată

ro

12 Oct, 2023 14:27 1017 Marime text
  • Global Building Investment SRL este deținută de Vasilică Ivan și Constantin Frățilă.
Global Building Investment SA s-a transformat în SRL, au decis acționarii societății, în cadrul Adunării Generale Extraordinare din 28 august 2023!
 
Hotărârile AGEA au fost publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 4472 din 9 octombrie 2023, unde se precizează că Global Building Investment SRL este deținută în cote egale de Vasilică Ivan și Constantin Frățilă.
 
De asemenea, se precizează în datele oficiale că sediul social al firmei este în Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 144, durata societății este nedeterminată, iar administratorul este Constantin Frățilă.
 
S-a aprobat încetarea mandatului cenzorilor societății Gheorghe Ivașcu, Manuela Anghel și Adriana Purnavel, dar și cel al cenzorilor supleanți, Mihaela Saioc, George Cosmin Stancu și Constantin Louiss Bucaloiu.
 
Constantin Frățilă a fost desemnat să se ocupe de îndeplinirea formalităților la Registrul Comerțului.
 
Despre Global Building Investment SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 12 octombrie 2023, Global Building Investment SRL (fostă SA) a fost înființată în anul 2017, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 144, și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Asociați sunt Constantin Frățilă și Vasilică Ivan, primul fiind și administrator, iar numele său figurând și în Kronstadt Papier Technik SA, COMCM SA, S.C.U.T. SA, Alcorex Building SRL și Transilvania Investments Alliance SA.
 
Vasilică Ivan figurează și în VDT Construct Impex SRL, Delta Mar Tours SRL, Autocond GCV SRL și Opera Residence SRL.
 
În 2022, Global Building Invesment SRL a declarat un angajat, profit peste 2,05 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 4,89 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Gabriela Alexe, numită director general al COMCM SA

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii