Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Asociații Companiei de Remorcare Maritimă Coremar SA, în AGOA. Decizii cu unanimitate de voturi!

ro

08 Jul, 2023 11:51 1837 Marime text


foto: Pexels În data de 25.09.2023, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA cu sediul în localitatea Constanţa, Incinta Port, Dana Tehnică, Clădirea Căi Navigabile. 

Printre deciziile luate în cadrul AGOA, una dintre acestea face referire la aprobarea raportului auditorului financiar pentru anul 2022, cu unanimitate de voturi. 

Cea de-a doua decizie vizează aprobarea raportul de gestiune al administratorilor pentru anul 2022, cu precizarea că sunt şi membri ai consiliului de administraţie nu au votat acest punct. 

Cu unanimitate de voturi, s-a decis și aprobarea situaţiilor financiare pentru anul 2022.

S-a probat modul de repartizare a rezultatului financiar aferent anului 2022 și descărcarea de gestiune a administratorilor, cu precizarea că acţionarii care sunt şi membri ai consiliului de administraţie nu au votat acest punct.

Cu unanimitate de voturi din totalul de 531.004 acţiuni cu drept de vot a acestui punct de pe ordinea de zi, s-a aprobat și  menţinerea remunerării administratorilor societăţii la nivelul anului 2022, cu precizarea că acţionarii care sunt membri ai consiliului de administraţie nu au votat acest punct.

Cu unanimitate de voturi, din totalul de 36.462.790 acţiuni cu drept de vot, s-a aprobat bugetul de venituri şi programul de activitate şi investiţii pentru anul 2023. 

 
Despre Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA

Potrivit platformei Termene.ro, societatea a fost înființată la data de 9 noiembrie 1992, având o vechime de 30 ani. 

Aceasta are sediul social pe Strada Incinta Port, Constanța, județ Constanța și are ca activitate principală activități de servicii anexe transportului pe apă. 

Situația financiară în anul 2022 arată în felul următor: o cifră de afaceri în valoare de 32.174.557 lei, cu un profit de 14.548.910 lei la un număr de 174 de angajați. 

Compania îl are ca asociat pe Stavrositu Iancu-Adrian, iar administratori sunt Cusu Iancu, Stavrositu Iancu-Adrian, Trandafir Marius Sorin. Numele lui Stavrositu Iancu-Adrian mai apare și în firmele Interfinbrok Corporation  SA, Ozon Terapia SRL, Inter VIP SRL, Coremar Marine Contractors SRL. 

Numele lui Cusu Iancu mai apare și în firmele Diva Star SRL, Real Estate Investment SRL, Easy Credit 4 All  IFN SA, Atric SA, Interfinbrok Corporation SA. 


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Decizii luate de adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii Compania de Remorcare Maritimă Coremar Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii