Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Adunarea Generală a Hoteluri Restaurante Sud SA a decis numirea Gabrielei Alexe ca administrator unic

ro

16 Mar, 2024 16:08 543 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României, pe 13 martie 2024, a fost publicată decizia luată de către Hoteluri Restaurante Sud - S.A..
  • Cu unanimitate de voturi se aprobă numirea în calitate de administrator unic al societăţii Hoteluri Restaurante Sud - S.A. pe Alexe Gabriela, pentru un mandat de 4 ani

În Monitorul Oficial al României, pe 13 martie 2024, a fost publicată decizia luată de către Hoteluri Restaurante Sud - S.A..


Astfel, este vorba de Hotărârea nr. 1 din data de 08.02.2024 a adunării generale ordinare a acţionarilor societăţii Hoteluri Restaurante Sud - S.A.


Acţionarii societăţii Hoteluri Restaurante Sud - S.A., reprezentând 100% totalul capitalului social şi al drepturilor de vot, întruniţi în şedinţa A.G.O.A. din data de 08.02.2024, au hotărât următoarele:


Art. 1. Adunarea generală ia act de renunţarea unilaterală la mandatul de administrator al lui Rosu Bogdan Nicolae cu consecinţa încetării mandatului acestuia la sfârşitul zilei de 08.02.2024. Se aprobă cu unanimitate de voturi radierea dlui Rosu Bogdan Nicolae de la Oficiul Registrului Comerţului din funcţia de administrator unic al societăţii.


Art. 2. Cu unanimitate de voturi se aprobă numirea în calitate de administrator unic al societăţii Hoteluri Restaurante Sud - S.A. pe Alexe Gabriela, pentru un mandat de 4 ani, cuprins între 09.02.2024 şi 08.02.2028.


Art. 3. Cu unanimitate de voturi acţionarii împuternicesc pe dna Alexe Gabriela să efectueze formalităţile legale de publicitate şi înregistrarea hotărârilor A.G.O.A. din data de 08.02.2024 şi semnarea Actului Constitutiv actualizat conform hotărârilor din 08.02.2024.
 

Despre Hoteluri Restaurante Sud SA

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 05 februarie 2024 , firma are sediul pe Strada Lavrion, Nr. 29, Mangalia, Județ Constanța.  
 
Firma are ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Acționari sunt  Transilvania Investments Alliance SA,  Mamaia North Investments SA,Consulting & Construction Investments SA
 
Administrator este  Bogdan Nicolae Roşu. Numele Bogdan Nicolae Roşu apare și în  Kizomba Partners SRL,Comcm SA , Horeca Saas Solutions SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Firme Constanța Noi puncte de lucru deschise de Hoteluri Restaurante Sud SA, pe litoral

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii