Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Acţionarii Argus SA, întruniți în Adunarea Generală Ordinară. Iată ce s-a aprobat!

ro

17 Jun, 2023 00:00 1630 Marime text
 
 
  • Argus SA se ocupă de fabricarea uleiurilor și grăsimilor, este controlată de o Listă de acționari și administrată de George-Gabriel Vișan (foto), de Codrin Matei și de Bogdan Stan
 
Acţionarii societății comerciale Argus SA, cu sediul în Constanţa, pe strada Industrială, s-au întrunit în Adunarea Generală Ordinară!
 
La şedinţă au participat 2 acţionari persoane juridice - prezenţi şi reprezentări - din totalul de 17.015 acţionari, având un număr de 32.710.488 total acţiuni, reprezentând 91,42% din numărul total de 35.780.466 acţiuni.
 
În cadrul AGA s-au aprobat situaţiile financiare individuale ale anului 2022, pe baza Raportului Consiliului de Administraţie şi a Raportului Auditorului Financiar, precum și repartizarea profitului net aferent exerciţiului financiar al anului 2022, în sumă de 31.837.975 lei astfel: 1.765.974 lei pentru fondul de rezervă legală, reprezentând 5% din profitul contabil, 19.210.998 lei pentru acoperirea pierderii din anii anteriori și 10.861.003 lei la „Alte rezerve“, pentru surse proprii, în vederea susţinerii activităţii societăţii conform propunerii Consiliului de Administraţie al societăţii.
 
De asemenea, asociații Argus SA au mai aprobat:

 

  1. întocmirea pentru exerciţiul financiar al anului 2022 a situaţiilor financiare anuale întocmite conform IFRS la 31.12.2022, set independent de situaţiile financiare anuale întocmite şi publicate în conformitate cu legislaţia română în vigoare. 
  2. bugetul de Venituri şi Cheltuieli şi Programul de investiţii pentru anul 2023. 
  3. descărcarea de gestiune a administratorilor societăţii aleşi în Adunarea Generală a Acţionarilor din data de 20.04.2022 pentru exerciţiul financiar al anului 2022. 
  4. nivelul indemnizaţiei lunare cuvenită membrilor Consiliului de Administraţie al societăţii începând cu data prezentei A.G.O.A. de aprobare a situaţiilor financiare, pentru anul financiar în curs şi pentru primele luni ale anului următor, până la A.G.O.A. de aprobare a situaţiilor financiare aferente exerciţiului financiar 2023. 
  5. limita anuală a asigurării de răspundere profesională pentru membrii Consiliului de Administraţie al societăţii.
 
Prezenta decizie a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2568 din data de 13 iunie 2023.
 
Despre Argus SA
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 16 iunie 2023, Argus SA se ocupă de fabricarea uleiurilor și grăsimilor, este controlată de o Listă de acționari și administrată de George-Gabriel Vișan (fost deputat PSD de Constanța), de Codrin Matei și de Bogdan Stan.
                                                                                                 
Codrin Matei este asociat și administrator, potrivit Termene.ro, în Crosspoint Finance SRL, Blackwater Capital SRL și în Crosspoint Real Estate SA, este asociat în Cuantic Estate Partners SRL și administrează Mercur SA, Flaros SA și Societatea De Investitii Financiare Oltenia SA.
 
În trecut, Codrin Matei a figurat în Capital Acquisitions SRL și în Coolbuy SRL, radiate în prezent.
 
Stan Bogdan este asociat și administrator în Twoforsun Energy SRL și în Energy Sunland SRL, din Brăila, și mai administrează Mercur SA, din Dolj, și Comcereal SA, din Tulcea.
 
Vișan George Gabriel este asociat în Visage Intelligent Solutions SRL, din Constanta, și mai administrează Comcereal SA, din Tulcea, dar și Aliment Murfatlar SRL, din Constanța.
 
Profitul net declarat de Argus SA pentru anul 2022 a fost de 31.837.975 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mișcare importantă pe piața afacerilor din Constanța. Argus ar putea deveni asociat unic la Aliment Murfatlar! Vrea să cumpere pachetul minoritar deținut de Dobrogea Grup
 
Schimbări la PSD Constanța. George Vișan a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii