Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma TBK Educational Campus a cumpărat un imobil de la Ameropa Grains. Iată unde este situat!

ro

25 Jul, 2018 00:00 2733 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea numărul 1 din data de 26.06.2018 a Adunării Generale a Asociaților societății TBK Educational Campus SRL-D. Societatea are sediul în municipiul Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Societatea a fost înființată în anul 2017 și nu există date legate de situația financiară.
 
La Adunarea Generală a Asociaților a participat asociatul unic, reprezentând 100% din capitalul social, și anume Steluța Bafani. S-a hotărât cumpărarea unui bun imobil proprietate a Ameropa Grains SA, cu sediul în municipiul Constanța, strada Theodor Burada, situat în intravilanul municipiului, fiind compus din teren intravilan, având folosința curți-construcții, în suprafață de 1.088 mp, dar și din construcții edificate pe acesta cu regim de înălțime D+P.
 
Prețul de achiziție final total negociat a fost de 360.000 de euro, fără TVA, care va fi achitat în rate trimestriale pe o perioadă de 10 ani. Ratele vor fi achitate până la finalul lunii în curs pentru care se face plata.
 
Cumpărarea imobilului se va realiza sub următoarele condiții: instituirea ipotecii legale asupra imobilului construită în favoarea vânzătorului până la data încasării integrale a prețului imobilului, instituirea interdicțiilor de înstrăinare, grevare, comasare, dezmembrare, închiriere, construire, constituite în favoarea vânzătorului până la plata ultimei rate, instituirea clauzei de inalienabilitate în favoarea vânzătorului până la plata ultimei rate.
 
Ameropa Grains SA a fost înființată în anul 1996 și are sediul social pe strada Theodor Burada din Constanța. Are un capital social subscris de 20.092.272,5 lei, cu un număr de acțiuni de 8.036.906, fiecare având o valoare de 2,5 lei. Asociații firmei sunt SC Ameropa Holding AG Binningen Che, cu sediul în Elveția, având o cotă de participare la beneficii și pierderi de 99,9999%, și Andrew Henry Zivy, din Elveția, cu o cotă de 0,0001%. Administratori sunt: Lucas Miescher, membru în consiliul de administrație, Jung Jens Oliver, Sophie Cecile Martin, Kadanik Jan, președintele consiliului de administrație, Constantin Vasile, director general, și Mihai-Daniel Aniței. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii