Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Femeia din București, depistată cu coronavirus, în contact cu personal din Guvernul României

ro

09 Mar, 2020 10:37 44161 Marime text
Femeia de 42 de ani, din Bucureşti, care a intrat în contact cu bărbatul de 49 de ani diagnosticat de asemenea pozitiv, sâmbătă, cu COVID-19, a intract în contact cu bucătăreasă la Guvernul României, după cum precizează România TV.

UPDATE
Conform România TV, personalul din bucătăria Guvernului este suspect de coronavirus, după ce ar fi intrat în contact cu femeia de 42 de ani, din București, ar fi intrat în contact cu acesta. Femeia lucrează într-o instituție-cheie din Guvern.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că femeia de 42 de ani din Bucureşti care a fost testată pozitiv cu coronavirus ar fi avut contact inclusiv cu persoane care lucrează în clădirea Guvernului. Prin urmare, a fost declanşată o anchetă epidemiologică la Palatul Victoria.

"În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia", a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.


Între timp, în ţara noastră au fost luate măsuri drastice pentru a limita răspândirea coronavirusului.
 
Până la sfârşitul acestei luni, sunt interzise evenimentele cu un număr mai mare de o mie de participanţi.
 
O altă măsură vizează interzicerea accesului în spitale al aparţinătorilor pacienţilor, precum şi studenţilor la Medicină, pentru stagii practice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii