Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Vlăescu s-a retras din Cinemax SRL. Cine a preluat firma?

ro

06 May, 2022 00:00 2090 Marime text
  • Decizii importante luate de asociații Vlăescu Dumitru, Vlăescu Corina şi Vlăescu Daniel
  • Aceștia și-au cesionat părțile sociale din Cinemax SRL
  • Noul asociat unic este Peter Gherghina


Vlăescu Dumitru, Vlăescu Corina şi Vlăescu Daniel, asociaţi ai societăţii Cinemax SRL au luat mai multe decizii importante.

Astfel, aceștia au decis cooptarea în firmă a lui Peter Gherghina și conform art. 202 alin. (2) din Legea 31/1990, retragerea din societate a celor trei asociați prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 50 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 500 lei, la preţul de 500 lei, noului acționar.

Vlăescu Dumitru, Vlăescu Corina şi Vlăescu Daniel au transmis, iar cesionarul Peter Gherghina a preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apare ca urmare a unor acţiuni de control.

Menţionăm că s-a plătit contravaloarea părţilor sociale cesionate.

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 500 lei, fiind împărţit într-un număr de 50 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către Peter Gherghina - 50 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 500 lei, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.

Totodată, asociații au mai decis revocarea din funcţia a administratorilor Vlăescu Dumitru, Vlăescu Corina şi Vlăescu Daniel şi numirea în funcţie a lui Peter Gherghina pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare, începând cu data prezentei hotărâri.
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr.1803 din data de 29.04.2022.

Dumitru Vlăescu este fostul şef al RADEF Constanţa.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Fostul şef al RADEF Constanţa și-a cesionat o parte din acțiunile deținute în Cinemax SRL. Ce alte decizii au mai luat asociații?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii