Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul şef al RADEF Constanţa și-a cesionat o parte din acțiunile deținute în Cinemax SRL. Ce alte decizii au mai luat asociații?

ro

25 Sep, 2021 00:00 2630 Marime text
  • Corina Vlăescu a devine asociat în societatea Cinemax SRL
  • Participarea la profit și pierderi este: Corina Vlăescu - 10%, Daniel Vlăescu - 50% și Dumitru Vlăescu - 40%
  • Asociații au schimbarea sediului social al firmei la adresa: strada Orhideelor nr. 10, localitatea Agigea, județul Constanța și completarea obiectului de activitate cu codul CAEN 8690 - alte activitati referitoare la sănătatea umană
  • Printr-o altă decizie, mandatul administratorilor societății va fi pe o perioadă de 60 ani

 Asociații Cinemax SRL Dumitru și Daniel Vlăescu au aprobat hotărârea nr. 1/2021, prin care Dumitru Vlăescu îi cesionează o parte socială din cele 25 de părți sociale deținute în societate, Corinei Vlăescu, care devine astfel asociat.

Urmare a cesionarii, capitalul social este împărțit, dupa cum urmează: Corina Vlăescu 1 parte socială, în valoare de 10 lei, Daniel Vlăescu - 25 părți sociale, cu valoare nominală în valoare de 250 lei și Dumitru Vlăescu -  24 părți sociale, în valoare de 240 lei.

Participarea la profit și pierderi este: Corina Vlăescu - 10%, Daniel Vlăescu - 50% și Dumitru Vlăescu - 40%.

Totodată, asociații au mai decis schimbarea sediului social al firmei la adresa: strada Orhideelor nr. 10, localitatea Agigea, județul Constanța, dar și completarea obiectului de activitate cu codul CAEN 8690 - alte activitati referitoare la sănătatea umană.

Totodată, asociații au hotărât ca mandatul administratorilor să fie pe o perioadă de 60 ani.

Vă reamintim, firma fostului şef al RADEF Constanţa a câștigat mai multe contracte prin achiziție directă de la Consiliul Județean Constanța.
Unul dintre contracte au vizat servicii de verificare tehnică a documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investitie „Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium", iar un altul servicii dirigenție de șantier pentru urmărirea și verificarea lucrărilor la Policlinica 2 din municipiul Constanța, proiect aflat în prezent în litigiu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Modificări importante în firma fostului şef al RADEF Constanţa

Vlăescu, fostul șef RADEF, contracte cu încredințare directă de la Consiliul Județean Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii