Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:48 08 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facilități fiscale pentru constănțenii și companiile care au datorii la bugetul local

ro

20 Aug, 2020 15:24 1467 Marime text
  • Pentru a beneficia de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere), contribuabilii constănțeni trebuie să îndeplinească anumite cerințe.

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează contribuabilii persoane fizice și juridice care au datorii la bugetul local la data de 31 martie 2020, inclusiv, că pană la data de 15 decembrie 2020 pot beneficia de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere) aferente obligațiilor fiscale principale restante, în temeiul prevederilor H.C.L. nr. 182/30.06.2020 privind instituirea unor facilităţi fiscale la nivelul municipiului Constanţa.

Pentru a beneficia de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere), contribuabilii constănțeni trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

- să achite toate obligațiile bugetare restante la 31 martie 2020 inclusiv, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor;
- să achite toate obligațiile bugetare principale și accesorii cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 și data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, inclusiv;
- să depună o cerere de anulare a accesoriilor după îndeplinirea în mod corespunzător a condițiilor prevăzute mai sus, dar nu mai târziu de 15 decembrie 2020.

Debitorii care intenționează să beneficieze de anularea obligațiilor bugetare accesorii pot depune o notificare cu privire la intenția lor, putând să își achite debitul și în mod eșalonat până cel târziu la data de 15 decembrie 2020.

Cererile și notificările pot fi depuse la ghișeele SPIT, trimise prin e-mail sau prin poștă la următoarele agenții fiscale:

• Agenția fiscală nr.1, Centrul Comercial TOM, stand B6b, e-mail: ag1@spit-ct.ro<mailto:ag1@spit-ct.ro>;

• Agenția fiscală nr.2, Strada Nicolae Grindeanu, nr.66, e-mail:ag2@spit-ct.ro;


• Agenția fiscală nr.3, Strada Sulmona, nr.22, e-mail: ag3@spit-ct.ro<mailto:ag3@spit-ct.ro>;

• Agenția fiscală nr.4, Strada Badea Cârțan nr. 3, e-mail: ag4@spit-ct.ro<mailto:ag4@spit-ct.ro>;

• Agenția fiscală nr.5, Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Park Mall), e-mail: ag5@spit-ct.ro<mailto:ag5@spit-ct.ro>.

• Agenția fiscală nr. 6 , Bd. Tomis nr. 112, e-mail: ag6@spit-ct.ro<mailto:ag6@spit-ct.ro>.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii