Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:23 31 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ETrezirea, primul pas pentru constituirea Grupului de Inițiativă Civică “Împreună Reclădim Constanța”

ro

22 Oct, 2020 00:00 872 Marime text
  • Se constituie Grupul de Inițiativă Civică Împreună Reclădim Constanța
  • Membri asociației își propun crearea unui grup de lucru care să reunească oameni politici, candidați la alegerile locale, ONG-uri, persoane care vor să se implice în demersul de a reclădi Constanța


Asocația eTrezirea organizează prima întâlnire dedicată constituirii Grupului de Inițiativă Civică Împreună Reclădim Constanța.

Membri asociației își propun crearea unui grup de lucru care să reunească oameni politici, candidați la alegerile locale, ONG-uri, persoane care vor să se implice în demersul de a reclădi Constanța.

“Ne dorim, prin intermediul Grupului de Inițiativă Civică Împreună Reclădim Constanța, să așezăm în jurul unei mese rotunde, fără culoare politică, toate proiectele și inițiativele bune pentru Constanța. În campania electorală precedentă au fost prezentate multe astfel de proiecte, idei care ar fi păcat să rămână uitate în sertare. Credem că o bună parte a acestora ar trebui să ajungă a fi prezentate și susținute în Consiliul Local Municipal sau în Consiliul Județean. Pentru acest lucru este nevoie însă de crearea unei singure voci, puternică, reprezentativă pentru societatea civilă constănțeană care să reacționeze la acțiunile sau non acțiunile aleșilor locali, ce au impact asupra Constanței”, susțin reprezentanții Asociației eTrezirea.

Astăzi de la ora 17.00, la sediul Asociației eTrezirea, din strada Ștefan cel Mare, 63, are loc o primă întâlnire dedicată constituirii acestui grup, la care sunt invitați toți candidații la alegerile locale din septembrie 2020 care nu au reșit să obțină o reprezentativitate în Consiliul Local Municipal dar care își doresc în continuare să facă ceva pentru Constanța.

O a doua întâlnire în demersul constituirii Grupului de Inițiativă Civică Locală Împreună Reclădim Constanța va fi organizată cu reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale de la nivelul municipiului Constanța, data urmând a fi stabilită în scurt timp.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii