Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După divorț devine asociat unic. Fiul primarului Chițac și-a cesionat acțiunile din Ross Investment Beach SRL

ro

25 Aug, 2022 00:00 5292 Marime text
  • Octavian Chițac, asociat unic al societăţii Ross Investment Beach SRL și-a cesionat cele 20 de părți sociale deținute la valoarea nominală către Vlad- Nicolae Trofin, care devine astfel asociat unic
  • Societatea a fost înființată în 2021, are sediul social în Năvodari iar obiectul de activitatea sunt „restaurantele"
  • Menționăm că inițial în companie, asociați au fost fosta noră a primarului Vergil Chițac, Roxana Maria și Cristian-Nicola Gramaticu
  • Anul trecut, Gramaticu a ieșit din firmă prin cesiune de acțiuni către Octavian Chițac care devenea asociat în Ross Investment Beach SRL.
  • Între timp, Roxana Maria Gheorghe, fostă Chițac i-a lăsat fostului soț acțiunile la societate, iar luna aceasta, Chițac Jr. le-a cesionat lui Vlad- Nicolae Trofin
 


Octavian Chițac, asociat unic al societăţii Ross Investment Beach SRL și-a cesionat cele 20 de părți sociale deținute la valoarea nominală către Vlad- Nicolae Trofin, care devine astfel asociat unic, deţinând întreg capitalul social de 200 lei (20 p.s. a câte 10 lei fiecare).
 
Totodată, Chițac Jr. s-a retras și din funcţia de administrator în care a fost numit pentru o perioadă de 60 ani şi cu puteri depline, același Trofin.
 
Societatea a fost înființată în 2021, are sediul social în Năvodari iar obiectul de activitatea sunt „restaurantele".
 
Cesiunea s-a făcut conform prevederilor art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, modificată şi republicată.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3.524 din data de 19.08.2022.
 
Menționăm că inițial în companie, asociați au fost fosta noră a primarului Vergil Chițac, Roxana Maria și Cristian-Nicola Gramaticu.
 
Aceștia erau asociați în Ross Investment Beach SRL, potrivit informațiilor publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 5300 din data de 30.12.2021.

Printr-o hotărâre luată de cei doi asociați, aceștia au decis retragerea din societate a lui Cristian-Nicola Gramaticu și cesiunea la valoarea nominală a celor 10 părţi sociale deţinute de acesta către fiul edilului Constanța.

Astfel, Octavian Chițac devinea asociat în Ross Investment Beach SRL.
 
Între timp, Roxana Maria Gheorghe, fostă Chițac i-a lăsat fostului soț acțiunile la societate, iar luna aceasta, Octavian Chițac le-a cesionat lui Vlad- Nicolae Trofin, așa cum reiese din hotărârea de mai sus.

În primul an de funcționare, SRL a avut o cifră de afaceri de 287.095 lei și un profit brut de 63.577 lei, dar și datorii de 50.774 lei. Societatea figurează cu două puncte de lucru în Eforie Sud și 0 angajați în anul 2021.

Octavian Chițac mai este asociat și în Noa Investment Box SRL, Octavian și Noa Summer Pro Invest SRL și are sediul social la aceeași adresă din municipiul Constanța, ca și prima, pe strada Dacia nr. 37, dar și același obiect principal de activitate: „restaurante”.
În 2017, Chițac junior mai înmaticulase o firmă  - Ecorider Cho SRL, care se ocupa de comerţul cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri pieţe, comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Nora primarului Chițac și-a numit proaspătul soț administrator în compania Ross Investment Beach SRL

Tatăl - primar, fiul - om de afaceri! Chițac jr. și asociații săi au mai înființat o firmă!

Fiul primarului Chițac, administrator al unei societăți comerciale înființate recent. Se pregătește să deschidă un restaurant?

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii