Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nora primarului Chițac și-a numit proaspătul soț administrator în compania Ross Investment Beach SRL

ro

05 Jan, 2022 00:00 7691 Marime text
  • Nora primarului Vergil Chițac, Roxana Maria s-a despărțit de asociatul său, Cristian-Nicola Gramaticu
  • Printr-o hotărâre luată de cei doi asociați, aceștia au decis retragerea din societate a lui Cristian-Nicola Gramaticu și cesiunea la valoarea nominală a celor 10 părţi sociale deţinute de acesta către fiul edilului Constanța
  • Octavian Chițac devine astfel asociat în Ross Investment Beach SRL
  • Societatea a fost înființată anul trecut, are sediul social în Năvodari iar obiectul de activitatea sunt „restaurantele"
 

Pe final de an, nora primarului Vergil Chițac, Roxana Maria s-a despărțit de asociatul său, Cristian-Nicola Gramaticu. Aceștia erau asociați în Ross Investment Beach SRL, potrivit informațiilor publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 5300 din data de 30.12.2021.

Printr-o hotărâre luată de cei doi asociați, aceștia au decis retragerea din societate a lui Cristian-Nicola Gramaticu și cesiunea la valoarea nominală a celor 10 părţi sociale deţinute de acesta către fiul edilului Constanța.

Astfel, Octavian Chițac devine astfel asociat în Ross Investment Beach SRL.

Urmare a cesionării, capitalul social al societății în valoare de 200 lei este împărţit după cum urmează: Roxana Maria Chițac - 10 părți sociale cu valoare nominală de 10 lei şi valoare totală de 100 lei și Octavian Chițac - 10 părți sociale cu valoare nominală de 10 lei şi valoare totală de 100 lei.

Totodată, prin decizia noilor asociați, Chițac jr. a fost numit administrator cu puteri depline al societății pe o perioadă de 60 de ani.

Societatea a fost înființată anul trecut, are sediul social în Năvodari iar obiectul de activitatea sunt „restaurantele".

Vă reamintim, Octavian Chițac a deschis pe parcursul anului 2021 mai multe societăți comerciale, vezi secțiunea „citește și".
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Tatăl - primar, fiul - om de afaceri! Chițac jr. și asociații săi au mai înființat o firmă!

Fiul primarului Chițac, administrator al unei societăți comerciale înființate recent. Se pregătește să deschidă un restaurant?

Fiul senatorului Vergil Chiţac şi-a făcut firmă. Ce obiect de activitate are

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii