Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drept la replică Popa spune că apară interesele Portului

ro

23 Feb, 2011 01:41 2349 Marime text
În urma apariţiei articolului „Se destramă echipa lui Popa de la Port?!" (//www.ziuaconstanta.ro/rubrici/actualitate/se-destrama-echipa-lui-popa-de-la-port-47746.html ), din ediţia de ieri a cotidianului nostru, conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA a trimis redacţiei ZIUA de Constanţa câteva precizări, pe care le redăm în continuare:

„Aşa cum s-a specificat ieri, cererea de eliberare din funcţie prezentată de Adina Baz a fost determinată de motive personale; Adina Baz a trecut pe funcţia de economist în cadrul CN APM SA Constanţa;

Dl. Director general Aurelian Andrei Popa doreşte să sublinieze fără echivoc că nominarea dânsului în această funcţie, aşa cum a fost clar specificată la momentul numirii sale de către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, a avut la bază considerente obiective legate de profesionalism, etică profesională, competenţe şi expertiză, binecunoscute atât în industria de profil autohtonă cât şi cea internaţională.

Singurele principii care îl ghidează în activitatea sa, aşa cum reiese şi din repetatele mesaje transmise către partenerii şi agenţii economici din Portul Constanţa, sunt onestitatea, eficienţa, profesionalismul şi nu în ultimul rând apărarea intereselor companiei".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bogdan 23 Feb, 2011 17:24 ... "onestitatea, eficienţa, profesionalismul"... care dintre aceste cuvinte il caracterizeaza pe Zavergiu, proaspat numit sef la Securitatea portului ? Nu cumva e vorba de alte trei cuvinte cum ar fi ... "ruda, cu, Boagiu " ?
  • operator portuar 23 Feb, 2011 08:44 HA!HA!HA!,Ce gluma buna la domnul Popa!!!!Daca si asta e competent si a facut treaba pe unde a umblat, eu sunt elicopter. Ce nu mai merge sa stranga gasca si sa termine tot portul?
  • fara nume 22 Feb, 2011 23:34 Sa fim serosi. Fiti realisti intrebati salarati stresati si care numai inteleg nimic din aceasta degringolada a unoora care si-au dorit puterea si a unora care ar trebbui sa faca intradevar treaba.