Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se destramă echipa lui Popa de la Port?!

ro

22 Feb, 2011 00:00 4443 Marime text
Adina_Baz.jpgDirectoarea Direcţiei de Domenii Portuare din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA a depus o cerere de eliberare din funcţie.

De nici o lună pe post, Adina Baz a ales să se întoarcă la job-ul său de dinainte, cel de economist în cadrul companiei. Motivând că are anumite probleme personale, fără nicio legătură cu locul de muncă, Adina Baz, cea care a ocupat controversatul fotoliu de director de Domenii, a preferat să se întoarcă la "munca de jos". Evident, decizia acesteia a stârnit controverse. Calmate prin scoaterea în faţă a motivelor personale. Atribuţiile Adinei Baz au fost preluate de către directorul adjunct, Mihai Gheorghiade. Însă voci din cadrul CN APMC spun că, de fapt, fiica lui Nicolae Zeicu, fostul director al Portului, nu ar fi fost de acord cu strategia noii conduceri, formată din directorul general Aurelian Andrei Popa şi Gheorghiade.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 22 Feb, 2011 23:38 A mai vrut o tura si a luat plasa. Sa-l ia si pe Patrascu ca se descurca lumea si fara ei.
  • anonim 22 Feb, 2011 17:54 Fata desteapta. A evitat alte furaciuni gen UTI sau VAN OORD-dragaj in port. Separe ca si-a amintit ca "ulciorul nu merge de multe ori la apa"