Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două străzi din cartierul Palazu Mare din Constanța sunt blocate pentru lucrări de asfaltare! Iată care sunt tronsoanele vizate

ro

26 Jul, 2023 11:23 1171 Marime text
Stradă din Palazu Mare, decopertată, iulie 2023. Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
  • Astăzi, pe 26 iulie 2023, se asfaltează pe strada Tineretului și pe strada Rovine, în paralel, în cartierul Palazu Mare din Constanța.
 
Potrivit unei informări din partea Primăriei Municipiului Constanța, miercuri, pe 26 iulie 2023, se asfaltează pe două străzi din cartierul Palazu Mare.
 
Este vorba despre strada Tineretului – tronsonul cuprins între strada Santinelei și strada Rovine. Și cea din urmă – strada Rovine – este în reabilitare, fiind vizat tronsonul dintre strada Santinelei și strada Tineretului.
 
Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi, iar traficul va fi restricționat în acea zonă până la ora 16:00 și mâine, pe 27 iulie 2023, de la ora 08:00 – 16:00.
 
Pe strada Tineretului se va așterne un nou strat de asfalt de tip BA16, a mai precizat sursa citată.
 
Pe strada Rovine, vechiul strat de asfalt se va decoperta joi, 27 iulie și vineri, 28 iulie păstrându-se restricții similare de trafic în intervalul orar 08:00 - 16:00. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile Gheorghe Barițiu, Stefan Dărăscu, Theodor Pallady, Tache Ionescu și Santinelei.
 
Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
 
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări, a încheiat sursa precizată.
 
Citește și:

Anunț important al CT BUS. Vizate, autobuzele care fac legătura cu cartierul Palazu Mare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii