Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:17 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două containere tip baracă şi o rulotă, de vânzare la Fiscul din Constanţa. Cui aparţin bunurile mobile (document)

ro

06 Apr, 2017 00:00 3004 Marime text
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice organizează a doua licitaţie pentru valorificarea bunurilor mobile care aparţin societăţii debitoare Navalex Marine SRL.
 
La data de 26 aprilie, ora 12.00, la sediul Fiscului din localitatea Mangalia, strada Mihai Viteazu, vor fi scoase la mezat bunurile mobile ale societăţii Navalex Marine SRL. Este vorba despre: un container tip baracă, de 3,5 metri, fabricat în anul 2000, stare tehnică bună, la preţul de 1.717 lei, un container tip baracă, de şase metri, fabricat în anul 2000, la preţul de 2.609 lei, şi o rulotă DK Rema, fabricată în anul 2008, stare tehnică bună, la preţul de 5.017 lei. Gajul este instituit în baza procesului-verbal de sechestru asigurător pentru bunuri mobile nr. 8816/03.03.2015.
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri trebuie să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.

Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi, până la acea dată, să prezinte oferte de cumpărare.

Despre Navalex Marine SRL

Înfiinţată în anul 2013, firma Navalex Marine SRL are sediul social în 2 Mai, comuna Limanu. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Ştefan Alexandru Zaharia, născut pe 14.05.1989, în Mangalia. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de construcţia de nave şi structuri plutitoare.
 
Ştefan Alexandru Zaharia mai este asociat în Old Duane SRL, K-Mashe Com SRL şi Stade Company SRL (radiată). În societatea K-Mashe Com SRL, Ştefan Alexandru Zaharia deţine 25% din capitalul social. Firma a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în 2 Mai, comuna Limanu. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. K-Mashe Com SRL este controlată de Ştefan Alexandru Zaharia, cu 25% din capitalul social, Cătălin Zaharia, cu 25% din capitalul social, şi Maria Zaharia, cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, este Ştefan Alexandru Zaharia.
 
În secţiunea „Documente“ poate fi consultat anunţul publicat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii