Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Full Cost Vision SRL cere insolvența One Star Security SRL, din Constanța!

ro

21 Feb, 2024 17:00 1603 Marime text
 
 
  • One Star Security SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Școala Gimnazială Nr.1, Cernavodă, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Universitatea Ovidius Constanța.
 
Societatea comercială Full Cost Vision SRL, cu sediul în localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, solicită intrarea în insolvență a SC One Star Security SRL, cu sediul în Constanța!
 
Cererea Full Cost Vision SRL a fost concretizată sub forma dosarului 1092/118/2024, cauză înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, la data de 20 februarie 2024.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, primul termen a fost stabilit pentru data de 22 aprilie 2024.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 21 februarie 2024, SC Full Cost Vision SRL se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management, are sediul pe strada Năvodari, din Mihai Viteazu, județ Constanța, și este controlată de asociații Grecu Cristina și Grecu Iulian, cei doi fiind și administratori.
 
Grecu Cristina mai apare în Full Cost Visibility SRL.
 
Pentru anul 2022, Full Cost Vision SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 343.198 de lei și un profit net de 221.530 de lei.
 
Despre One Star Security SRL
 
Potrivit Termene.ro, SC One Star Security SRL se ocupă de activități de protecție și gardă, are sediul în Constanța, și este controlată de Gheorghe Ramona-Cristina, asociat unic.
 
Tufă Ionuț apare ca administrator.
 
Gheorghe Ramona-Cristina apare în Repair Mobil Plus SRL, în Bloom Health Care Med SRL și în Bloom Body Care SRL.
 
Asta în timp ce Tufă Ionuț apare în One Star Rail Security SRL și în General Alarm & Escort SRL.
 
Pentru anul 2022, SC One Star Security SRL a declarat o cifră de afaceri netăde 27.184.200 de lei și un profit net de 1.422.219 de lei.
 
One Star Security SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Școala Gimnazială Nr.1, Cernavodă, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Universitatea Ovidius Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Asociatul unic de la One Star Security își deschide clinică de înfrumusețare în Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii