Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea Biscuit va ridica o construcție pe un teren al Dobrogea Grup

ro

06 Jun, 2020 00:00 1705 Marime text
  • Societatea a primit dreptul de superficie, pentru o perioadă de 99 de ani, cu posibilitatea de prelungire
  • Terenul se află pe strada Celulozei, la numărul 1
În Monitrorul Oficial al României au fost publicate hotărârile luate de Adunarea Generală Ordinară a Acționaților Dobrogea Grup SA, dar și de cele adoptate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor.

Potrivit sursei citate, Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a decis acordarea unui drept de superficie în favoarea Dobrogea Biscuit SRL pentru o suprafață de 7.500 mp de teren, situat pe strada Celulozei nr. 1, ce aparține Dobrogea Grup. Pe terenul respectiv ar urma să fie ridicată o construcție necesară extinderii activității de producție și depozitare. Dreptul este acordat pentru o durată de 99 de ani, cu posibilitatea extinderii acesteia. Prețul lunar al folosinței terenului va fi stabilit la data predării posesiei asupra acestuia, pentru demararea investiției. În acest sens, directorul general al Dobrogea Grup a fost mandatat să semneze contractul de atribuire a dreptului de superficie.
Acționari ai Dobrogea Biscuit sunt Dobrogea Grup SA, CBL Investments SRL, RO-Credo SRL și Cereal Impex SRL.
 

Hotărârile Adunării Generale Ordinare

În ce privește hotărârile Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Dobrogea Grup, publicate, de asemenea, în Monitorul Oficial al României, acestea s-au referit la aprobarea Raportului de gestiune al Consiliului de Administrație privind activitatea desfășurată în exercițiul financiar 2019, dar și la aprobarea situațiilor financiare anuale aferente exercițiului financiar 2019. Profitul, în valoare de 1.384.779 de lei, va fi repartizat astfel: 76.138 de lei va fi rezerva legală, iar diferența de 1.308.641 de lei va fi pentru acoperirea de pierderi din anii precedenți.
În plus, a fost aprobată descărcarea de gestiune a Consiliului de administrație pentru anul 2019, dar și Bugetul de venituri și cheltuieli pentru exercițiul financiar 2020 și Bugetul de investiții pentru 2020.

Nu în ultimul rând, președintele Consiliului de administrație a fost împuternicit pentru semnarea procesului-verbal, a hotărârilor Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, pentru îndeplinirea formalităților legale și ale actului constitutiv privind publicarea acestora.


Citește și:

Ce au hotărât asociaţii firmei Dobrogea Biscuit. Deciziile se referă la capitalul social
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii