Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din Monitorul Oficial Bogdan Cătălin Steriopol și Felix Crudu Tesloveanu, noi membri ai CA în Rompetrol Rafinare

ro

07 Nov, 2020 00:00 2458 Marime text
  • Adunarea a avut loc în data de 18 septembrie 2020, fiind statuar constituită, desfășurată la sediul firmei, din Năvodari.
  • Yedil Utekov a fost împuternicit pentru a efectua toate formalitățile legale pentru înregistrare, publicitate, opozabilitate, executare și publicare a hotărârii adoptate.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent Hotărârea nr.6/2020 a adunării generale a acționarilor societății Rompetrol Rafinare.
 
Potrivit actului oficial, Bogdan Cătălin Steriopol și Felix Crudu-Tesloveanu sunt cei doi membri ai Consiliului de Administrație ai firmei.
 
Adunarea a avut loc în data de 18 septembrie 2020, fiind statuar constituită, desfășurată la sediul firmei, din Năvodari.
 

Decizii luate în cadrul AGA

 
Astfel, se arată în articolul 1 al hotărârii că „acționarii reprezentând 99,3298% din capitalul social și 99,3298% din totalul drepturilor de vot, cu votul afirmativ al acționarilor reprezentând 99,3298% din capitalul social și 100% din voturile exprimate, aprobă revocarea domnului Mihai Liviu Mihalache din calitatea de membru al Consiliului de Administrație al societății, ca urmare a renunțării la acest mandat, începând cu 4 iunie 2020“.
 
În continuare, la articolul 2 se arată că același vot a fost și pentru „încetarea mandatului de membru al Consiliului de Administrație al societății a domnului Saduokhas Meraliyev, ca urmare a cererii acestuia de renunțare la această calitate începând cu 1 octombrie 2020“.
 
Conform sursei citate, au fost aleși doi noi membri ai CA, respectiv Bogdan Cătălin Steriopol, din București, și Felix Crudu-Tesloveanu, din Constanța, ambii având un mandat valabil până pe 30 aprilie 2022, data expirării mandatului actualilor membri ai Consiliului de Administrație.
 
Yedil Utekov a fost împuternicit pentru a efectua toate formalitățile legale pentru înregistrare, publicitate, opozabilitate, executare și publicare a hotărârii adoptate.
 
Citește și:

Yedil Utekov, ales Președinte al Consiliului de Administrație la Rompetrol Rafinare SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii