Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGPL Constanța Opririle și staționările neregulamentare, sancționate de polițiștii locali

ro

24 Oct, 2023 13:12 751 Marime text

Sursa foto: DGPL Constanța

 
  • În data de 23.10.2023, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice  au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Constanta pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind opririle și staționările neregulamentare 

Conform Direcției Generale de Poliție Locală Constanța, în data de 23.10.2023, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice  au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Constanta pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind opririle și staționările neregulamentare.

Astfel, în urma verificărilor, aceștia au aplicat 110 sancțiuni contravenționale și 118 puncte penalizare la permisul de conducere, în conformitate cu prevederile Codului Rutier, informează sursa menționată.

Încă o dată, polițistii locali atrag atenția asupra importanței respectării prevederilor H.G. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
Citește și
Depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public, sancționată de polițistii locali din Constanța (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii