Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGAS Constanța caută firmă pentru imprimarea și distribuirea tichetelor RESPECT

ro

02 Mar, 2021 17:18 2905 Marime text
  • DGAS Constanța caută societate care să se ocupe de imprimarea, asigurarea funcționalității și securității și distribuirea tichetelor RESPECT.
Direcția Generală Asistență Socială Constanța (DGAS) organizează licitație publică pentru achiziția de servicii de imprimare și asigurarea funcționalității și securității tichetelor valorice, precum și de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscriși în programul “RESPECT”.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractului este de 1.327.040 lei.

Descrierea contractului

Autoritatea contractantă va încheia, în urma aplicării procedurii de atribuire, un contract, prin care se vor asigura servicii de imprimare și asigurarea funcționalității și securității tichetelor valorice, precum și de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscrisi în programul “RESPECT“ conform HCL nr. 24/23.02.2016.

Fiecare beneficiar beneficiaza de 5 tichete valorice cu valoare nominala de 10 lei /tichet, pentru fiecare transa. Numarul necesar estimat de tichete valorice distribuite intr-un an va fi de 1.276.000 bucati, ce vor fi distribuite pentru un numar estimat de 31900 beneficiari in opt transe in plicuri continand fiecare 5 tichete de 10 lei.

Tichetele valorice se vor livra de 8 ori pe an in plic inchis, la domiciliul/resedinta/adresa de corespondenta a beneficiarilor insrisi in programul RESPECT pentru un estimat de 31.900 persoane pe tranșa. Contractul va fi valabil pana la 31.12.2021 si isi va produce efectele pana la indeplinirea obligatiilor asumate prin contract.

Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 15 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si concret tuturor solicitarilor de clarificare in a 10-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Persoanele din cadrul autoritatii contractante cu functii de decizie

Poptile Monica, Barbatu Andrada, Zahariciuc Iuliana,Velica Ecaterina, Cocos Adrian Florin, Madularu Anca Claudia, Bujoi George, Cociu Corina, Ene Claudia, Arghirescu Eugen, Dobrin Marius, Nicolae Stefana.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 01.04.2021, ora 15:00.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii