Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PMP Florin Gheorghe „Un singur lucru mai funcţiona cât de cât în Constanţa, Portul, şi Victor Ponta i-a pus gând rău“

ro

30 May, 2014 00:00 2719 Marime text
Deputatul Partidului Mişcarea Populară, Florin Gheorghe, a transmis astăzi un comunicat de presă prin care îşi arată susţinerea faţă de protestatarii care au ieşit astăzi în faţa Primăriei din Constanţa, dezaprobând, în mod categoric, „modul în care PSD îi tratează pe români“.
Florin Gheorghe vorbeşte despre îndoielile pe care le-a avut în momentul în care s-a opus cu vehemenţă transferului Portului către administraţia locală. „Chiar mă întrebam de ce critic administraţia din Constanţa, având falsa impresie că cetăţenii sunt mulţumiţi“, afirmă acesta în comunicatul de presă, adăugând că odată cu protestul de astăzi s-au confirmat ipotezele formulate de el. „Faptul că mii de oameni au ieşit în stradă şi protestează mi-au confirmat că nu eu greşesc, ci Victor Ponta şi Radu Mazăre. Constănţenii s-au săturat şi au ieşit în stradă ca să spună lucrurilor pe nume“, mai declară deputatul Florin Gheorghe.

Acesta vorbeşte despre problemele cetăţenilor din Constanţa, susţinând că lipsa locurilor de muncă şi lipsa investiţiilor din Port au dus la această manifestaţie. „S-au săturat de un oraş care nu s-a mai dezvoltat de peste zece ani! S-au săturat de lipsa locurilor de muncă! S-au săturat de cheltuirea banilor publici pe mascarade publice şi fete goale! S-au săturat de lipsa investiţiilor în Port!“, se revoltă deputatul PMP. „Un singur lucru mai funcţiona cât de cât în Constanţa, Portul, şi Victor Ponta i-a pus gând rău“, concluzionează deputatul Partidului Mişcarea Populară, Florin Gheorghe, asigurând constănţenii că se va lupta în continuare pentru ca municipiul Constanţa „să nu ajungă feuda PSD-iştilor“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii