Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demolari cu iz de scandal in Mamaia, Costinesti si Vama Veche (galerie foto)

ro

05 May, 2010 03:38 2617 Marime text
_mg_1488.jpgÎn cursul dimineţii de ieri, echipe mixte formate din reprezentanţi ai ITC Constanţa, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi ai Prefecturii Constanţa au participat la o acţiune în forţă de demolare simultană, în trei staţiuni de pe litoral.

Aşa cum ne-a declarat şeful Inspectoratului Teritorial de Construcţii Sud - Est Constanţa, Gigi Chiru, acţiunea a presupus demolarea a 17 construcţii aflate pe plajă. Doar în Costineşti şi Vama Veche proprietarii construcţiilor ridicate pe plajă au opus rezistenţă minimă. În ultimele două staţiuni au fost demolate în total 15 construcţii.

În Mamaia, proprietarii celor patru terase ridicate pe plajă, care erau pe lista viitoarelor spaţii desfiinţate, au precizat că îşi vor demola singuri construcţiile, cei de la ITC procedând doar la finalizarea acţiunii cu buldozerele. Au fost desfiinţate terasele Cafe del Mar, Bella Italia Maria, dar şi cea de lângă Cazino, pe locul unde era clubul Megalos. La Costineşti s-a procedat la desfiinţarea a 3.000 de metri pătraţi de construcţii metalice reprezentând cinci chioşcuri, dar şi a două din lemn. La Vama Veche reprezentanţii instituţiilor autorizate au demolat opt construcţii din lemn. Acţiunea va continua până pe 15 mai în toate staţiunile de pe litoral.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii