Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegație din Ucraina, în vizită la DGA. Cooperare în combaterea contrabandei și a corupției

ro

23 Oct, 2023 21:25 923 Marime text

foto: DGA O delegație din cadrul Administrației Serviciului Protecţiei Frontierei de Stat a Ucrainei a efectuat astăzi, 23 octombrie a.c., o vizită de lucru la sediul Direcției Generale Anticorupție, în scopul stabilirii unor măsuri comune, în limitele legislației naționale, care să faciliteze documentarea activităților infracționale din sfera contrabandei și a corupției.

Delegația ucraineană condusă de dl. general-maior Iurii ZIUZIKO, director al Departamentului operativ-investigativ al Administrației Serviciului Protecției Frontierei de Stat a Ucrainei a fost primită de doamna comisar-șef de poliție Manuela Elena Popescu, director general adjunct al Direcției Generale Anticorupție și de directorii direcțiilor cu atribuții în domeniul combaterii și prevenirii corupției din cadrul DGA, informează reprezentanții DGA. 

Cu ocazia întâlnirii, la propunerea reprezentanților ucraineni, au fost stabilite modalități de acțiune comune, aflate în competența celor două instituții, fiind luată în considerare tendința grupărilor internaționale de criminalitate organizată de a crea noi scheme infracționale, pe segmentul ucraineano-român al frontierei de stat.

Potrivti sursei citate, relațiile de cooperare cu instituția ucraineană se realizează în baza Protocolului de cooperare între Direcția Generală Anticorupție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din România și Administrația Serviciului Protecției Frontierei de Stat a Ucrainei în domeniul prevenirii şi combaterii corupției, semnat la București, în data de 5 decembrie 2018.


Citește și:

Hunedoara. A părăsit locul accidentului și a încercat să mituiască un polițist. Ce sumă i-a oferit
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii