Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarațiile Vioricăi Dăncilă în urma ședinței Comitetului Executiv Național a PSD, de pe litoral

ro

31 Aug, 2019 17:21 1849 Marime text
Membrii PSD s-au reunit, sambată dimineață, în ședința Comitetului Executiv Național, în stațiunea Mamaia, la restaurantul de 4 stele Diplomatic Mamaia.

„Astăzi a avut loc, așa cum știți, Comitetul Executiv Național în cadrul căruia am abordat mai multe probleme importante pentru Partidul Social Democrat. Un prim punct de pe ordinea de zi este cel referitor la organizarea pentru alegerile prezidențiale, modul de organizarea în fiecare județ, stadiul strângerii de semnături și am constatat cu bucurie că deja avem primul județ în care targetul semnăturilor a fost deja atins, mă refer la județul Dolj.”, a declarat Viorica Dăncilă după ședința CEx.

Premierul Dăncilă spune că nu se grăbește să meargă în Parlament cu o remaniere guvernamentală. Guvernul este fără partener, acum, după ce ALDE s-a retras. Numai că, PSD este de părere că blocarea Guvernului care ar surveni din punct de vedere administrativ, este vina președintelui care nu vrea să numească miniștrii propuși.

„Nu este o grabă să venim cu această remaniere în Parlament.”, a spus premierul României.

„Dacă nu trece remanierea, Guvernul rămâne în forma veche. Deci acest lucru nu presupune schimbarea Guvernului.”, a adăugat acesta.
 
„Majoritatea din Parlament nu mai este reprezentată atunci când trece o moțiune de cenzură pentru că s-ar putea ca, dintre miniștrii pe care îi propun, unii să nu fie de acord cu aceste nominalizări ale mele. Dar, atunci când trece această moțiune de cenzură, înseamnă că nu mai avem această majoritate în Parlament și atunci trebuie să ieșim de la guvernare.
 
Vom vedea dacă vom merge cu aceiași miniștri, dacă schimbăm, deocamdată suntem preocupați de guvernare și de măsurile pe care le luăm. Dincolo de cifre și dincolo de schimbările pe care vrem să le facem, importanți sunt oamenii care au așteptări de la noi. Oamenii se uită la ceea ce faci pentru ei, nu că schimbi o persoană cu cealaltă. Rezultatul contează.
Este posibil să vedem câteva ședințe bune în care Guvernul nu-și poate ține ședințele de Guvern.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii