Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. PSD Constanța merge pe mâna lui Liviu Dragnea la CEx-ul de mâine (galerie foto+video)

ro

20 Sep, 2018 17:02 3994 Marime text
PSD Constanţa se reuneşte în această după amiază în şedinţa Biroului Permanent Judeţean în care se va stabili poziţia organizaţiei pe care preşedintele filialei, Felix Stroe, o va susţine în cadrul sedinţei C.EX.N. convocate vineri.
 
La ședința Biroului Permanent Județean participă mai mulți lideri PSD Constanța, printre care: Mariana Gâju, Marius Horia Țuțuianu, Ion Dumitrache, Florin Chelaru, Tudor Baltă, Radu Babuș, Dumitru Babu și Gheorghe Donțu.

Ședința este condusă de Decebal Făgădău, președintele executiv al Organizației Județene a PSD Constanța. Președintele PSD Constanța, Felix Stroe participă la Buucrești la o altă ședință a PSD.  

Președintele PSD Constanța Felix Stroe a declarat pentru ZIUA de Constanța că își va însuși decizia organizației și, oricare ar fi aceasta o va susține mâine la ședința CExN PSD. 

UPDATE. 

Potrivit unor surse, în cadrul ședinței s-ar fi decis ca Organizația Județeană a PSD Constanța să susțină unitatea partidului. 

UPDATE: 2

Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța a declarat că în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PSD Constanța s-a decis cu unanimitate de voturi susținerea președintelui PSD Liviu Dragnea. 

”Biroul Permanent al Organizației Județene a PSD Constanța întrunit în ședința de astăzi a adoptat un mandat prin care este mandatat președintele Felix Stroe să prezinte poziția Organizației PSD Constanța în ședința CexN al PSD ce va avea loc în data de 21 septembrie 2018. Organizația Județeană a PSD Constanța îl susține în continuare pe Liviu Dragnea în funcția de președinte ales al partidului și face apel la unitate în jurul acestuia. Cele mai importante lucruri în acest moment sunt unitatea partidului nostru și continuarea programului de guvernare, un program validat prin vot de către români și prin care s-au realizat multe lucruri bune pentru cetățeni și pentru țară” - a declarat Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii