Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:24 21 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deciziile luate de conducerea Societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia, publicate în Monitorul Oficial

ro

05 Feb, 2021 00:00 857 Marime text
  • Administratorii provizorii ai societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia vor avea mandatele expirate luna aceasta
  • A fost convocată o nouă ședință AGOA pentru 3 februarie
  • Ce decizii s-au luat în ultima ședință

În Monitorul Oficial al României au fost publicate două hotărâri luate de către Adunarea Generală a Acționarilor Societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia, respectiv Consiliul de Administrație.

Conform Hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acționarilor societății Șantierul Naval 2 Mai SA, convocată legal, au hotărât alegerea administratorilor provizorii/prelungirea mandatelor a următoarelor persoane: Ionuț Cosmin Constantinescu, Iulian Drăgoi, Valerica Maitan. Au fost revocate mandatele administratorilor Victor Vlad Cazana și Adrian Mitroi.

Totodată, prelungirea mandatelor s-a făcut cu 2 luni, începând cu data de 9.12.2020. Indemnizația brută a fost stabilită la valoarea aprobată pe 28.09.2018 – 3.500 de lei. A fost împuternicit Constantin Alexie-Cotan pentru semnarea contractelor de mandat cu administratorii provizorii de la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia.

La data de 15 decembrie a avut loc ședința Consiliului de Administrație al societății. Consiliul de administrație a constatat încheierea mandatului de președinte al CA al lui Iulian Drăgoi, care a fost reales în funcție. CA a luat act de expirarea mandatelor administratorilor provizorii în data de 9 februarie 2021.

Totodată Consiliul de administrație a decis convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor în data de 3 februarie 2021, ora 11.30, la sediul din Mangalia, unde ordinea de zi era formată din:
 
  1. Alegerea administratorilor provizorii ai societății
  2. Stabilirea duratei mandatelor
  3. Stabilirea indemnizației
  4. Împuternicirea reprezentantului Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri în AGA pentru semnarea contractelor de mandat
  5. Aprobarea datei de 23.02.2021 ca dată de înregistrare
  6. Împuternicirea directorului general în vederea efecturii procedurilor și formalităților de înregistrare a hotărârii


Astfel, în urma ședinței de pe 3 februarie, au fost aleși următorii administratori provizorii: Ionuț Cosmin Constantinescu, Iulian Drăgoi, Valerica Maitan. Durata mandatelor a fost stabilită la patru luni, începând cu data de 9 februarie 2021, până pe 9 iunie 2021. Indemnizația a fost stabilită la 3.500 de lei. A fost împuternicit Constantin Alexie-Cotan pentru semnarea contractelor de mandat cu administratorii provizorii de la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii