Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate de Agrostar Constanța SA, firmă controlată de familia Cușu

ro

05 Jan, 2022 00:00 2303 Marime text
  • Agrostar Constanta SA se împrumută la bancă pentru a renova hotel Belona Eforie Nord
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată, recent, decizia luată de adunarea generală a societății Agrostar Constanța SA.
 
Adunarea generală ordinară a acţionarilor, reprezentată de Cușu Dumitru, în calitate de reprezentant-asociat unic al Societăţii Vraja Marii S.R.L., Cușu Maria, în nume propriu și Rusa Gabriela, în nume propriu, au participat la ședința convocată în data de 29.11.2021 prin publicarea convocării în Monitorul Oficial al României nr. 4446, din data de 28.10.2021.
 
Şedinţa AGA a fost în data de 29.11.2021 după trecerea termenului legal de 30 de zile de la data publicării convocării. La şedinţă s-a întrunit cvorumul legal de prezenţă de 50%, iar hotărârea a fost luată cu cvorumul legal de 82,86%.
 
S-a decis revocarea comisiei de cenzori şi numirea unei noi comisii pentru un mandat de 3 ani formate din: Trandafir Elena, Pacea Andra şi Cazacov Zoia. Totodată, a mai fost aprobată contractarea unui credit în sumă de 100.000 euro de la Banque Banorient France - S.A., Paris, Sucursala România, pentru investiţie modernizare hotel Belona Eforie Nord. Tot pe ordinea de zi s-a aflat și menţinerea creditului în sold de 24.998 euro, din totalul de 570.000 euro, acordat societăţii de Banque Banorient France - S.A., Paris, Sucursala România, conform Contractului de credit nr. 1298/12.09.2012, modificat, completat şi suplimentat ulterior.
 
Menţinerea creditului în sold de 240.000 euro, din totalul de 400.000 euro, acordat societăţii de Banque Banorient France - S.A., Paris, Sucursala România, conform Contractului de credit nr. 1364/01.03.2019, cu modificările şi completările ulterioare, a fost un alt punct aprobat.
 
A mai fost aprobată împuternicirea administratorului unic cu puteri depline şi nelimitate pentru a negocia în numele societăţii condiţii de creditare, orice modificări cu privire la aceste condiţii, inclusiv, dar fără a fi limitativ, clauze cu privire la destinaţia creditului, valuta creditului, restructurare, transformare, diminuarea sumei creditului, perioada de valabilitate, acordarea de garanţii suplimentare faţă de cele menţionate mai sus, înlocuirea vreuneia dintre garanţiile acordate/menţionate anterior, emiterea de bilete la ordin, în numărul şi cu menţiunile solicitate de creditor, şi să angajeze societatea prin semnarea contractului de credit şi/sau acte adiţionale la acesta, a contractelor de ipoteca/garanţie şi/sau a actelor adiţionale la acestea, emiterea biletelor la ordin şi a oricăror alte acte de garantare a creditului prevăzute în contractul de credit şi/sau solicitate de Bancă şi/sau de notarul public.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 
Citește și

Vraja Mării SRL, printre fondatorii unei cooperative agricole la Săcele. Cine sunt administratorii

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii